fredag, augusti 05, 2011

Dubbelt

På vägen hem från jobbet plåtade jag lite. Förresten, säg när jag inte gör det. Nå, det var trångt eftersom gayfestivalen pågick i närheten, och folk var på väg dit och folk var på väg ut och jag gick åt motsatt håll. Och plåtade.

Det blev inga bra bilder. Ibland finns inte flytet och inspirationen där. Men jag plåtade framåt och jag plåtade bakåt, och plötsligt hörde jag nåt i stil med: “Hallå där, Johnny!”. Jag vände mig dit och såg att där stod han jag var ute och fotade med för bara ett par veckor sedan, en bekant från nätet, nämligen Dawid.

dawid

Vi stod och snackade en stund, där på Klarabergsviadukten. Sedan såg jag, och sa till honom: “Fan, det där är ju en av Lili & Sussi”. Jag försökte fota henne men jag missade och hon pös. Det kanske inte ens var hon. Ja, sen pratade vi lite mer och sen tog vi våra olika pendeltåg hem. Och sen hemma, nyss vid datorn, när jag gick igenom bilderna, såg jag att jag strax innan Jag hade hört  “Hallå där, Johnny!” ropas, hade lyckats få med både Dawid och (den halvt dolda och därför helt förmodade) Lili & Sussi-systern på samma bild. Så kan det gå.

7 kommentarer:

Sanja sa...

Står du mitt i vägen och fotar? Det är ju förenat med livsfara! Du är modig du

Johnny sa...

Sanja: Övergångsställe. :)

Lensbabie sa...

Ett foto med många kontraster.
Mannen med strumporna tex. En stark kontrast till kvinnan i vitt.

Johnny sa...

Lensbabie: Verkligen en kontrast. Synd att han var suddig bara, men ha rörde sig väl för fort.

Nissepetter sa...

Sanja och Johnny: Vi stod visserligen på refugen och det är ett övergångsställe där, men efter tio minuter mitt i vägen så kändes det allt annat än tryggt :)

Rutan sa...

Jag tittar mest på kvinnan i förgrunden som är just 2010-talet. Kläder som avsiktligt visar underkläder, tryck med 1970-talsreferens, handväskan, läser av mobiltelefonen på övergångsställe, systemkasse ogenerat (öl och rosé?).

Johnny sa...

Rutan: Vilken fin iakttagelseförmåga. Jag tänkte inte ens på att hon fanns med på bilden.