måndag, september 26, 2011

Åter till solrosrotens helgedom

För ungefär en och en halv vecka sedan skrev jag en bloggpost som jag kallade Skapandet av solrosrotens helgedom. Detta är en fortsättning på - eller kanske en uppföljningen av - den posten. Fem minuter lång blev den, vilket kanske är i längsta laget. Jag försöker hålla mig kort, men jag kan inte riktigt.

5 kommentarer:

maja lundgren sa...

Och ändå har det väl varit ett rätt kraftigt regn - har det inte? - men solrosrotens helgedom (hehe) har klarat sig. Och de upphängda bokstäverna - tycks ha tillkommit efteråt. Det måste vara ett meddelande från solrosrotsgudarna.

Sangvinisk sa...

Kan det vara en dagis eller en skolklass som utsmyckat med bokstäver?
Vackra höstfärger i Skogås ser jag. Känns som om detta blir nästa följetong.
Ha det gott...

Johnny sa...

maja: Har det regnat? Ja det har det. Det hade jag nästan förträngt. Ett meddelande ja. Jag tycker de får meddela sig lite mindre kryptiskt. Ska man behöva lösa anagram?

Sangvinisk: Åtminstone solrosroten ska bli en liten följetång - tills snön täcker den. Det där om dagis? Tja ... jag såg inga dagis i närheten.

maja lundgren sa...

Jag tror det - ösregnat någon gång. Eller minns jag fel? Jo, kryptiskt, men så är det nog med såna där väsen.

Johnny sa...

maja: Det kanske är ett sylfidiskt meddelande till den som förmår tolka det. Jag känner mig ofta lite dragen till animistiskt tänkande när jag knatar omkring i skogar och sånt