fredag, september 23, 2011

Lådvinsbiverkan, fredagskväll style

Jaja, lite (eller ja, ganska mycket) billigt lådvin hjälper ju till. Jaja, testing testing. Jag tänkte bara rucka på schemat lite. Istället för att pumpa upp massor av bilder till flickr plockar jag fram bara några stycken. Jag känner för att trixa med dem, masha upp dem med nåt. Så jag slår ihop dem till en film, lägger på lite musik och lite ... ja, prat. Pratet fick jag från Fellini's Casanova. Jag råkar ha den - men utan svensk text. Måste skaffa det, men tills vidare fattar jag ingenting av vad som sägs. Och det gör denna bildvideo extra oförståelig - till och med för mig.

9 kommentarer:

maja lundgren sa...

hahaha... det är underbart, jag är hänger inte riktigt med hela tiden, men ska lyssna igen. Kvinnan är arg. Så mycket kan jag säga, hon ska få honom att lida och gråta.

Johnny sa...

maja: Hon sitter vid ett bord. Donald Sutherland sitter vid bordets andra ände. Han säger några ord, men dem klippte jag bort. Extra svårförstått kanske därför.

maja lundgren sa...

mmm hmm, det låter som om hon talar om en frånvarande. Jag ska lyssna igen i morgon, det är lite kryptiskt. Hon har försökt hålla honom gömd, men... och nu har han blivit helt galen och det skulle bara fattas att han satte igång och sjunga för att... jag får det inte att gå ihop riktigt. Nu ska jag sussa, godnatt Johnny

Johnny sa...

Gonatt.

crex sa...

Hahaha, du e för go ...

Johnny sa...

crex: Go .... natt.

maja lundgren sa...

alltså, haha, mannen hon talar med ska tydligen hämnas på den frånvarande (det r nåt sånt han torde säga i det du klippt bort). Och det tycker hon är jättebra, "Ja! få honom att skrika!"
allt kvinnan säger låter rätt mystiskt , t.ex "Vad kan han göra mot mig mer? Jag försöker hålla honom gömd för världens blickar /.../ Jag lever i skräck att han ska börja prata eller sjunga, för att förlöjliga mig ännu mer".
Fast man behöver ju inte veta exakt vad hon säger... snarare tvärtom.
Ljuvligt är det iallafall, magnifico e fantastico.

Johnny sa...

maja: Tack för översättningen. Man kunde ju inte ana att rosa träningsoveralls-beklädda östermalmsdams-cyklister hade sådana rädslor och känslor inom sig. :)

online pharmacy sa...

det är en fin video, ja jag skulle säga om jag kunde titta på video, men tyvärr kunde jag inte se videon eftersom den inte var tillgänglig :(