onsdag, oktober 05, 2011

Lugnande

"På grund av (fyll i valfri ursäkt här) kommer vi att bli stående i Älvsjö i ca 20 till 30 meter." Trots språkförbistringen där på slutet förstod jag att här blir jag sittande länge. Vid det laget var Metro redan utläst, och ljudboken jag har lyssnat på den senaste tiden tog slut igår kväll.

Jag borde vara van, ja senast från i måndags, men ändå började den där nu-är-fan-hela-dan-förstörd-känslan att bubbla upp. Jag sökte igenom mobilen efter bra och surhets-dämpande musik, men för tillfället hade jag inte mycket inlagt där. Jag försökte med den här låten, men fastän den är grym hade den nog motsatt verkan. Till slut fastnade jag för den här Lejonkungen-doftande sköningen.Den funkade bättre. Jag har märkt att det inte funkar med hel-lugn musik för att gjuta olja på själens vattenpöl när vågorna går och det skvalpar. Man kunde ju tro att ju lugnare och mjukare det låter - typ detta - desto lugnare och mjukare skulle man själv bli, men så funkar det i alla fall inte för mig. Det får gärna vara lugn musik, men nåt slags driv måste finnas där.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kanonlåt, skönt gung i den

Hasse

Anonym sa...

"...stående i Älvsjö i ca 20 till 30 meter."

Autocorrect? ;-)

Johnny sa...

Hasse: Det behövs lite gung på morgonen för att man ska skakas till liv. :)

mrarboc: Nix, meter sade han, och flera gånger faktiskt. Folk satt och log åt detta, mitt i bedrövelsen.

secure tabs sa...

Jag gillar så mycket denna typ av musik eftersom inte någon roll vad människor säger detta låter slappna av mig och jag den.