onsdag, november 23, 2011

Den nakne på tåget

Alltså, jag tycker att det borde vara helt okej att få vara naken till vardags, och ärligt talat har jag aldrig förstått att det kan vara nåt stötande med det. Men det är vad jag tycker. Förresten är det tillåtet att helt dölja sig under en heltäckande burka, till och med i rättssalen har jag för mig att jag har läst, och då borde det också vara tillåtet att inte dölja sig. Varför ska den ena extrema - om man vill se det så - ståndpunkten vara tillåten, men inte den andra?

Men antagligen är det väl rädslan för att nåt i stil med att detta ska hända som gör att det är otillåtet att vara naken bland folk. Man ska inte tänka så som jag nu tänkte i detta fallet, men min tanke råkade visst vara snäppet snabbare än min etik (eller vad det kallas). Jag tänkte: Hoppas nån spöar upp den jäveln riktigt ordentligt!

[svd]

2 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Det är kanske bättre att vara skraj för drogpåverkade än att vara skraj för nakna.

Förutom att det kanske inte är så himla fräscht att sätta sig på en stol där nån har lämnat bromsspår, pungsvett och/eller flytningar blir jag inte provocerad av nakenhet och tycker också att folk borde få vara näck om de vill, i synnerhet i skog och mark.

Det är så himla många som tror att nakenhet automatiskt är detsamma som sex, men så är det ju inte alls. Man måste kunna skilja på de båda (och det gäller förstås de nakna också).

Johnny sa...

Miss: Hmmm ... bromsspår, pungsvett och/eller flytningar - så långt tänkte jag inte. Okej, jag ändrar till att vara för stående och gående nakenhet. :)