söndag, februari 19, 2012

På natten och dan efter

Härom kvällen var jag på konsert. I Berwaldhallen. Det är inte ofta jag går på konsert men nu blev det så. Väldigt bra var det. Knäpp på ljudet; du kan själv lyssna här. Efteråt tog jag några öl, och ännu mera efteråt var jag på väg hemåt. Jag kom gående längs Södermalmsallén ...

Södra station

... och hörde ett ljud jag inte förväntade mig att höra just där. Det var små dämpade dunsar i snön. Av nån anledning var det nästan helt folktomt och tyst just där, trots att det var fredagskväll och mitt inne i stan, därför hörde jag. Sedan såg jag rörelser.Dagen efter var det hyfsat väder. Sa jag hyfsat? Jag menar skitfint. Jag började dan med att springa några kilometer. Sen hem och duscha och sen ut igen. Jag ärnade mig mot Trångsund, mot pizzerian där. Av nån anledning finner jag den trevlig. Jag har precis fattat hur man får mobilen att fota knäpptyst (om just knäpptyst är rätt ord för en tyst mobil), så jag kunde tjuvfota lite.

Med mobilen: På pizzeria

I skrivande stund går helgen mot sitt slut. Så kan det vara.

7 kommentarer:

P-E Fronning sa...

Första bilden: Kvarteret Trumman. Åh dessa härliga gamla industribyggnader...

Johnny Söderberg sa...

De är verkligen härliga. Bland annat ett gym i det närmsta. Bättre det än bostäder för yuppies.

P-E Fronning sa...

Kanske det även om det låter lite avundsjukt. Jag menar att det viktigaste är att de används och tas om hand och inte kostar skattebetalarna pengar i onödan. Så länge det uppfylls så kan ju alla få njuta av dem i stadsmiljön i alla fall. Men visst verksamheter med mycket liv och rörelse vill vi gärna ha.

P-E Fronning sa...

vilka jobbiga ordverifikationer du har fått!

Johnny Söderberg sa...

Det ÄR avundsjukt. :)

P-E Fronning sa...

Du har ju åtminstone självinsikt ;) Men du vet att det är en dödssynd - inte självinsikten alltså... ;)

Johnny Söderberg sa...

Ordverifikationerns är vår tids poesi.