fredag, mars 02, 2012

Torsdagsvarvet

Här kommer lite för intresseklubben att anteckna. Det blev igår kväll, som rätt många kvällar på sistone, att jag tog mig en löprunda. Som vanligt är musiken viktig för hur det går. Jag gick ut lite halvstudsigt med Tiger Lillies-låten "Mummy", och så här visade sig varvet bli.Enligt iForms fina kartfunktion sprang jag 7283 steg, och dessa tog mig 4,44 km. Jag gjorde tydligen också av med 431 kalorier.

Studsigt, som sagt, men då menar jag stegen. Är man kvinna kan det bli studsigt på annat vis. När jag var inne på iForm hittade jag en artikel/bloggpost/grej om värdet i att ha en sportbehå när man springer. Jag läste att ett genomsnittligt kvinnobröst studsar nio centimeter för varje löpsteg. Det hela illustrerades med ett antal informativa videor. Den här visar löpning utan behå.

Under varvets gång blev det lite si och så med musiken. Jag tröttnade snabbt på låtarna och bytte i farten, vilket lite grand störde takten i springandet. Jag avslutade i alla fall som jag började - med Tiger Lillies: "Labotomy".

8 kommentarer:

Vanja sa...

Fantastiskt! (dom där plupparna på stäckan - är det alla vilopauser?) :)

Johnny Söderberg sa...

Här vilas det inte. Nä, plupparna kommer sig av att där satte jag ner muspekaren och tryckte till medan jag gjorde kartvarvet bara.

Paradigm sa...

Så länge du inte behöver sportbehå så är du i alla fall i något slags form : )

Johnny Söderberg sa...

Haha, ja, det är så man får se det. :)

Anders sa...

Men herregud - varför måste de demonstrera Löpning Utan BH med en stackars kvinna med typ Ö-kupa? Så där ser ju inte kvinnor ut? Bara mycket några.

Johnny Söderberg sa...

Haha, ja, de tog kanske i där. :)

Betty sa...

Tyvärr måste jag hålla med reklamen, sportbehå är det enda som gäller för den som vill syssla med löpning. Och är kvinna med lite större bröst. Men alla är inte lika smala som hon på videon. Tyvärr, kanske jag också måste tillägga?

Johnny Söderberg sa...

Jag tror det finns dräkter - jag tyckte mig se nån reklam - som liksom packar in hela kroppen. En slags kroppsbehå.