onsdag, juli 25, 2012

Semestern snart slut

Är inne på sista semesterveckan nu. Det har inte varit mycket till semester, inte vädermässigt i alla fall. Å andra sidan, det tänkte jag halvvägs in i semestern när jag anade vartåt det barkade, så är kallt ruskväder i alla fall löparväder.

Tyvärr blev jag förkyld. En envis förkylning, en sån som börjar med halsont, fortsätter med feber och mynnar ut i snuva. En sån jävel. Den sitter fortfarande i lite grand, men igår försökte jag mig på en löprunda ändå. Det gick uselt, för plötsligt strålade solen och jag blev helt överhettad. Men fyndig som jag är slängde jag då t-shirten i en sjö, fiskade upp den och tillverkade mig en kyl-turban (se bilden).

Därefter gick det lite lättare, men tiden var inte i närheten av min normala (en mil = en timme tycks jag ha stannat på). Nu tar jag det lugnt med springandet ett tag, hämtar krafter.

Och snart är semestern då snart slut. Jaja. Jag försöker komma på om jag har åstadkommit nåt att så att säga skriva hem om under dessa veckor? Kommer inte på nåt, förutom det lilla ljudbloggandet då. Och fotandet med brorsans kamera kanske. Och ja just det, dottern flyttade ju hemifrån, det var ju faktiskt i början av semestern - men det var ju iofs inte nåt  jag åstadkom (mer än att jag kånkade på några lådor och kartonger).

Jag märker att tonen låter lite dyster. Det är inte meningen, men kanske blir jag påverkad av det miserabla ansiktsuttrycket på bilden, och det färgar av  sig. Jag tror jag går ut i solen nu.

2 kommentarer:

h.skoldebjer sa...

Ja, du ser allt lite bedrövad ut. Hoppas förkylningen släpper helt och hållet snart.

Ps

Snygg turban! :-)

Johnny Söderberg sa...

Ja visst är den snygg. :)