måndag, februari 14, 2005

Inget att blogga om

Märkligt, tänk om mitt bloggande har nått vägs ände (eller vad det nu heter). Jag kommer verkligen inte på något att skriva. Jag har kikat på Aftonbladet och Expressen, men inget att hämta där.

I och för sig hittade jag ett rätt skönt uttryck från
Åsa Mattsson i Aftonbladet: "[ ... ] den sjuka gangbangkulturen inom hockeyn [ ... ]". Faktiskt, när jag tänker efter så ligger de ju rätt ofta i stora högar på isen och slåss. Vem vet, en och annan i högen kanske passar på att jucka lite.

Verldens Gang och Dagbladet.no brukar vara säkra kort när man vill hitta knäppa grejor att skriva om, men inte idag. Men i och för sig (igen): Det verkar pågå en rätt intressant debatt i Dagbladet.no, men eftersom det är på norska orkar jag inte kolla så noga. Och en sak till förresten, en rubrik som låter rätt sjuk.

Det tar sig, jag bloggar ju trots allt. Bäst att fortsätta medans pennan glöder: På
"Internet Archive" kan man ju ladda ner en hel del gamla, trevliga eller bara udda filmer gratis. Den här kanske kan vara nåt: "Last Woman On Earth".

En annan sak: Bloggen
Probitas et Veritas ställer en befogad fråga som man kan meditera över.

Ännu en sak: Jag tog en rövare och "aniade" (sökte på
A9.com) med ordet "jävlar!", bara för att få se vad jag skulle hitta. Och se på fan, blogosfärens egen Monica dök upp som tredje träff - hon har en kategori som heter "Nu jävlar" i sin blogg.

Jag var tydligen inte vid vägs ände.

Inga kommentarer: