lördag, oktober 29, 2005

Sleeze

Målar en klädkammare, en stor en. Dottern har haft den som rum i alla år. Det har fått plats en garderob, ett skrivbord och en säng. Så stor är den. Nackdelen är avloppsröret i hörnet - när grannen ovanför går på toa så hörs det. Men hon har fått vänja sig (dottern alltså, inte grannen).

För att göra rummet trivsamt genom åren har hon målat det ett par gånger. Senaste gången blev det mörkt blått - och blankt. Haja hur svårt det är för mig ikväll, jag står nämligen och målar rummet vitt. Värden kräver det.

Det är vattenbaserad vit färg jag kör med, som inte gärna häftar mot det blanka. Dessutom, när det väl häftar, så skiner det blåa igenom, vilket gör att jag måste måla flera gånger. Med god hjälp av en son ska jag tillägga.

Sätter mig vid datorn en stund. Vill kolla igenom alla bloggar jag har missat idag. Orkar inte riktigt. Slösurfar istället - och gör ett fynd på OTOMANO.

Sidan jag strax ska länka till är inte riktigt jobbsäker, på det där Kriminaljournalenaktiga viset - sexplotation alltså. Men vad kan jag säga - är en sucker för sleeziga bilder helt enkelt. BAD MAGS.

Inga kommentarer: