onsdag, juni 28, 2006

Konsten

Det här att det inte skiner sol som fan räddar säkert en och annan från hudcancer just nu. Man får göra annat än att ligga och pressa. I mitt fall får det inte vara alltför fysiskt, för fotbollsspelandet i midsomras sabbade totalt mina knän.

Jag var på den där Paul McCarthy-utställningen på Moderna igår kväll. Moderna har öppet till åtta på tisdagar och onsdagar, vilket är som hittat eftersom man slipper trängas. McCarthy var både cool och störande. Det fanns något för alla. Till och med dendrofilerna fick sitt lystmäte mättat.

Efteråt var både jag och Paola konstnärligt taggade och redo för en massa projekt. Paola håller förvisso redan på med konstnärlig verksamhet till vardags, men på vägen hem gick hon till direkt attack - medelst en bit gipsvägg. Stan fick vad den tålde.Att klottra på stan med en bit gips är att rekommendera för den tillfällige konstnären. Det fäster på de flesta underlag och syns fint. Men det räcker med ett stilla regn för att det ska försvinna.
---
Andra bloggar om: ,
---
Glöm förresten inte att fylla i den här.

4 kommentarer:

Ilva sa...

Du maste vara den enda fadern som publicerar bilder pa sitt barn(? om det nu ar det, annars kan du bara ignorera det har) som bryter mot lag. For visst finns det val en klotterlag? Inte for att jag ar emot kritklotter sjalv.

Anonym sa...

ilva: Ha ha, det är inte mitt barn. Det är ju en vuxen kvinna. Hur gammal tror du att jag är.

Anonym sa...

Får mig att tänka på mosebaskiska brott (ett inslag i Mosebacke Monarki).

Mosebaskisk skurk (spelad av Hasse Alfredson): ”På vissa biljetter står det ’Får ej överlåtas’. De brukar vi överlåta.”

Anonym sa...

en djefla man: Shit, brotten var grova på den tiden. :-)