torsdag, juni 12, 2008

Broiler-kändisar borde inte bli förvånade

Det där att kasta flarror på småtjejer är ju naturligtvis hur omoget och elakt som helst. Blondibella, den kända bloggerskan man har hört så mycket om, fick tydligen en flaska på sig, kastad av nån överförfriskad idiot. Tydligen hade hon tänkt sluta blogga efter attacken, men fortsätter nu ändå (av hänsyn till annonsörerna). Hon håller dock en lägre profil i fortsättningen.

Man ska inte kasta flaskor på någon, varken kändisar eller andra.Det här är inte första gången en "broiler-kändis" attackeras av okända, utan sånt läser man om då och då. Tyvärr är det nog något den typen av kändisar måste räkna med. Att bli kändis för ingenting och sen lyftas fram i olika media är provocerande för folk. Jag menar - här går svenne banan till jobbet varenda dag från vaggan till graven och har inte ett skit för det. Inte ens en guldklocka bjuds på efteråt. Så ser han att någon som inte har gjort något för någon mer än att glänsa i största allmänhet lyfts upp på nån slags pedistal. Klart att han blir provocerad, särskilt på fyllan.

Det är mycket man blir provocerad över här i livet. Men det kan man hålla i sitt eget huvud såvida man inte har nåt bättre att komma med själv. Att bli provocerad ursäktar ju inte att man är idiot. Det jag egentligen ville komma till i den här långa utläggningen är detta: "Broiler-kändisar" borde inte bli förvånade när nåt sånt här händer dem. Nån borde tala om det för dem, varna dem, på vägen upp till pedistalen.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

13 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår inte vad du menar..vaddå varna för.. varna för vaddå egentligen? Livet? Om folk skriver bloggar som du, om folk sticker ut och har sin egen personlighet så skall väl inte drägg kasta flaskor på dem..det är väl ingenting som man kan varna för .. det är ju bara kriminellt och tillfälligt våld och förkastligt..

stationsvakt@gmail.com sa...

magnus: Det är ju det jag säger. Det är fel - men det är inte förvånande. Till exempel så skulle jag tycka det var synd om folk misstolkade det jag skrev som varande en attack på denna blondibella - eftersom det inte är det - men jag skulle inte bli förvånad. jag skulle räkna med det.

Pseudonaja sa...

Jag tycker att hennes blogg är lika spännande som att se färg torka, men den har ett existensberättigande eftersom tusentals läser den varje dag. Det sticker i ögonen på en del människor; speciellt på de bloggare som bloggar om seriösa saker, typ politik och samhälle, att en 17-tjej har mångdubbelt fler läsare än de själva och dessutom tjänar pengar på det. Tough shit, säger jag.
Att man, som jag, tycker att hennes blogg och livsstil är ytlig och patetisk är en sak. Man måste inte läsa. Framför allt så måste man inte kasta flaskor på en tjej eller någon annan som man inte gillar. Det är bara att titta åt ett annat håll.

Ett skojigt attentat mot henne hade ju varit att "låna" lite bilder på henne och ändra klädseln till bag-lady. Det hade varit både roligt och stilfullt...
Någon? :-)

stationsvakt@gmail.com sa...

pseudo: Varför får jag en känsla av att just den där baglady-grejen står på din agenda? :-)

Anonym sa...

Jag förstår att vissa blir arga.. Blondinbella sitter på Communitysiter som Lunarstorm och skriver att man ska läsa om hennes kattungar i hennes blogg, när man ska göra det så står det bara om smink och mode ochj inget annat. SKITDÅLIG stil och hon lockar mest barn!

Anonym sa...

Klart man kan vara arg på tjejen om man blir irriterad på henne, men det kan ju aldrig vara OK att kasta flaskor och glåpord mot henne. Inte mot någon annan heller. Hon har faktiskt rätt att köra sin grej om hon vill.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Det låter som en rätt trist och sunkig stil.

Ullah: Precis. Om det hon gör är precis det hon vill göra så gör hon det ju bra.

Pseudonaja sa...

Ja, det är lockande. Lilian skulle kanske få lite konkurrens från en annan gästbloggare...
Men nu måste jag hitta en bild på en kändis med papegoja...

stationsvakt@gmail.com sa...

pseudo: blondibella kan väl få en. som plåster på såren.

Pseudonaja sa...

Det blev en annan blondin...

Fast Bella står helt klart på min att göra-lista. (Nej, få inga idéer nu.)

stationsvakt@gmail.com sa...

pseudo: Det fick jag inte. Det var en jävla monstergoja, förresten, som Perrelli fick.

Anonym sa...

Är flickebarnet inte 17 år? Vad vet man om livet och hur världen funkar i den åldern? Inte mycket, om jag minns rätt. Särskilt inte om världen utanför sin egen bubbla, och när man tar klivet utanför den kan man göra obehagliga upptäckter.
Hon borde kanske ha skaffat sig en mentor, vad hette hon, (jurist)glamourprinsessan? Tänk att jag redan glömt! Karolina Lassbo?

stationsvakt@gmail.com sa...

Suvi: Hon har säkert fullt med mentorer omkring sig - men antagligen bara såna som har ett egenintresse också.