torsdag, augusti 21, 2008

Regn

Muxtape ligger nere p.g.a. "we sort out a problem with the RIAA.". Jag läste det på en svensk blogg i morse, men jag har glömt vilken, och jag hittar inte tillbaks. Nåväl, det finns alternativ om man vill göra blandband och dela med sig av. Min senaste favorit är DEEZER.

Där kan man också göra spellistor som man kan dela med sig av, och lägga ut på sin blogg. Man skapar helt enkelt bara en "playlist" och fyller den med låtar. Ett klassiskt blandband har ju ett tema, och jag såg nyss att det började regna ute, så jag döpte spellistan till "Rain" och slängde in några låtar med det ordet i titeln - bara för att visa.


Discover Supertramp!

---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

7 kommentarer:

Pseudonaja sa...

Supertramp! *gör high five*
Roger Hodgson är bra bäst!!!

stationsvakt@gmail.com sa...

pseudo: Eller hur. Vaför görs det inga band som Supertramp längre? Eller 10cc.

John Eje Thelin sa...

RIAA kan dra åt helvete.

Vad då inga band som Supertramp? Super Furry Animals är väl där och tafsar ibland? Jellyfish (fast de finns ju inte längre - men Jason Falkner och Roger Joseph Manning Jr därifrån rör sig ju också i de trakterna).

Sen finns det ju en hel del Godley & Creme som få 10cc-lyssnare verkar känna till som deras debut, trippel-lp:n Consequences.

Kollar man på Allmusic.com så står It Bites som "followers" till 10cc, och det är inget dåligt tips eftersom det är ett av världens bästa band någonsin, och de har dessutom just återupstått.

stationsvakt@gmail.com sa...

john: Nu har jag lyssnat upp mig på It Bites på youtube. Jag har egentligen ingen koll på sånt, men lät det inte ganska mycket YES?

Pseudonaja sa...

John: Men It Bites frontas ju numera av Arenas gitarrist. Du hatar ju neoprog, John. :-)

Johnny: Yes är ju ruggigt bra!

Alexandra Einerstam sa...

Jag vill också lägga ut Deezer på min blogg. Finns det någon SVENSK bruksanvisning på hur man gör. Hälsningar en oteknisk bloggare

stationsvakt@gmail.com sa...

Alexandra: gör så här.