tisdag, januari 20, 2009

Det mysigaste ovala rummet

En ny president ska installeras i USA, och tydligen har nya presidenter för vana att, tillsammans med sina fruar, designa om det så kallade ovala rummet. Just den stora mattan därinne är tydligen presidentfruns jobb att fixa till.

Jag fick för mig att leta efter bilder på de olika presidentfuarnas mattdesigner, men jag hittade inget sånt galleri, och jag orkade inte sätta samman något eget. Säkert finns det nåt därute, men jag letade inte vidare.

Men i alla fall, under mitt letande, så stötte jag på en hel del bilder på olika presidenters ovala rum, och jag måste säga att Nixons rum, det var det mysigaste. Kanske inte det snyggaste, men det mysigaste.

Det ovala rummet enligt Nixon.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

9 kommentarer:

Peace in mind sa...

Inte speciellt heraldiskt bevandrad och lite dålig syn, ÄR det en döskalle i mitten???

Hade jag varit fru Obama hade jag tagit tillfället i akt att profilera mig lite starkare, lite galnare och lite hippare...förresten var det i ovala rummet Bill dejtade Monica?

stationsvakt@gmail.com sa...

Pim: Ingen dödskalle, utan en örn ju. Det där med Monica förstod jag mig aldrig riktigt på.

Anonym sa...

Oval Office Interior Photos

stationsvakt@gmail.com sa...

Anonym: åhå. Tack.

Anonym sa...

Bushs matta har presidentsigillet som en solskiva, har jag hört. Ett tydligare uttryck för att "det här är världens centrum" går ju knappast att tänka sig.

stationsvakt@gmail.com sa...

Magnus: Det ska bli intressant att se vad Obamas fruga hittar på.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Hoppas dom tar dit XIBIT. Pimp my oval room liksom. Då blir det mycket plysch i grönt och vinrött. Sen en fet jävla diskokula i taket.
Kanske en boombox i ett hörn.
Satan. Det vore coolt.

Anonym sa...

Klaus-Peter: Skulle inte rader som "Booom Boom Boom Boom, I want you in my room" väcka litet opresidentiella associationer?

stationsvakt@gmail.com sa...

K-P B: Och antagligen skulle XIBIT installera en jävla massa dvd-spelare och playstations på alla möjliga, konstiga ställen.

Magnus: