tisdag, september 08, 2009

Småsjuk - vem bryr sig?

Trötthet, vill sova. Tio minuter senare: Fryser och huttrar. Tio minuter senare: Svettas. Hela tiden: Ont i halsen.

Jag sitter på jobbet och funderar förstrött på om det är "svinet" jag har fått, men kommer fram till att vad fan spelar det för roll. Det är slitsamt att känna så här. Jag tänker på talesättet 'Det kostar på att ligga på topp' ... fan, det kostar ju på ännu mer att ligga på botten, och jag är inte ens där än.

Men men, en miljon koppar kaffe kommer att hålla mig flytande under dagen, jag säckar ihop när jag kommer hem istället.

När jag rannsakar mig själv och tänker att det är ju helt ointressant för alla utom jag själv hur frisk eller sjuk jag är kommer jag att tänka på att sån här förkylningsbloggning är ju något som jag har gjort sedan bloggdag ett. Det skulle vara intressant om jag någon gång fick ett ryck att spåra upp alla såna sjukdomsperioder i bloggen. Jag skulle kunna göra nån slags kurva över't, och vem vet, det kanske följer ett mönster av något slag.
---
Läs även andra bloggares åsikter om

4 kommentarer:

Lotten Bergman sa...

Jag ser ett mönster i min blogg: jag är sjuk en gång i september, en gång i april/maj.

Däremellan stukar jag fötter och fingrar och bryter tår, får hjärnskakning och spräcker ögonbryn och trillar nerför branta stup, men det är fan bättre än att vara förkyld.

stationsvakt@gmail.com sa...

Lotten: Jag håller med om fingrar och tår, men det där med ögonbrynen lät inget vidare.

Anonym sa...

Ditt inlägg är ett bevis på att du är mer än en mår-så-djävla-dåligt-blogg... du tänker längre än de flesta. Sista stycket är intressant, ska vi verkligen se en hemmasnickrad undersökning i form av stapeldiagram eller blir det en i tårtbitar?
Krya på dig, du rockar!

stationsvakt@gmail.com sa...

paljettenq: tack, du e så snäll.
:-)