tisdag, januari 25, 2005

Hemsida

Häjj där hörrni..joo ja ha skaffet mäj änna hämsida nurå. Eller nåt. Hemsidor har man ju haft i sin dag, några stycken, några taffliga och aldrig uppdaterade. De ligger väl och guppar ute på cyberhavet som spökskepp, om ingen har skjutit dem i sank ännu. Om de har sjunkit så vore det ingen förlust, för snygga är de inte - man är ju icke någon Lelle-html:e direkt.

Men det vore ju mysigt ändå, att ha en "startsida" så att säga, nåt i den här stilen. Man kan ju som sagt skaffa sig lite utrymme på
Spray eller Geocities och sånt, då får man ju lite utrymme. Men man får ju en jävla massa pop-ups på köpet, eller feta banners och skit. Nä, bättre då att skaffa sig ännu en sida på blogger, ta en template och strippa den ren och fylla på med egen html. Jag gjorde det som ett experiment och det verkade funka.

För säkerhets skull konsulterade jag hjärnorna på
mailinglistan om hurvida Blogger skulle godkänna något dylikt, och fick reda på att det inte verkar vara något hos deras regler som hindrar det. Fritt fram alltså. Fast nu återstår ju att göra något snyggt av det också, och kanske fundera ut hur teckenkodningen skall funka i alla webläsare. Ett litet projekt för mörka vinterkvällar.

Inga kommentarer: