söndag, mars 20, 2005

Kodknas

Alldeles för länge har jag (fattiga människa) låtit koden i min blogg korrumperas av allehanda konstigheter. Det började med nån slags template som såg fin ut. Sen kunde jag inte hålla fingrarna borta, utan började peta i den och ändra. Sånt är säkert bra, men skall såklart helst utföras av kunnigt folk (= inte jag). Så dagen 21/3 (det är en måndag) kommer jag att byta template. Knäppt nog kommer jag att använda mig av en ful-template den här gången också, nämligen samma som Bengt har. Bengt är alltid snäll och hjälpsam när det kommer till kodsupport, och att då ha samma template som honom lär underlätta.

Så om nån undrar varför stationsvakt kommer att se konstig ut en stor del av dagen och ändra skepnad hit och dit så vet ni att det är jag som klåfingrar.

Uppdate: En del jobb kvar, bl.a måste jag ta reda på varför "posted by Johnny" och kommentarerna har ett jäkla mellanrum mellan sig, och varför mellanrummet mellan kommentarerna och nästa post inte har nåt mellanrum alls. Om jag får tid får jag väl testa i Firefox ikväll också. Samt en del annat pyssel. Men det får bli i morgon - jag skall nämligen vara studiovakt på nåt program som heter "Teve-TV" eller nåt.

Inga kommentarer: