måndag, april 18, 2005

Se på den enögde!

Att gå omkring med ett glasigt trasöga trasigt glasöga får mig att fundera på hur folk ser på mig - gåendes där med just ett sådant. Ja vad tänker de egentligen? Tittar folk över huvud taget, eller är det bara som jag inbillar mig? Det kanske handlar om vilka kläder man bär (som accesoarer till glasögonen):

Gympaskor. Jeans. Grå stickad polo + Snygg kavaj : Här kanske folk tänker att det handlar om en snubbe som partajde loss lite i helgen: -Oj, där gick glaset! Som stör sig lite på glasögat, men som ändå tar det coolt.

Gympaskor. Jeans. Grå stickad polo + Blå Fristadsjacka : Här tänker man kanske att det är nån slags hantverkare. Nån som råkat få nån trasig rörbit i plytet, eller kanske svingade hammaren lite för grovt. Han är nog en sån som skiter i en liten jävla spricka: -Det där fixar jag vid tillfälle!

Gympaskor. Jeans. Grå stickad polo + Tunn gubbjacka : Folk tänker nog att: -Kolla där! Vilken tragisk figur. Han är nog lite dum och har nog glömt eller förträngt sprickan. Eller så har han inte råd med nya - stackarn.

Fast det kan ju vara så att folk inte bryr sig speciellt.

Inga kommentarer: