måndag, juli 25, 2005

Svårt att sätta rubrik här

Hastigheten går ner på lågvarv - A tale of two sisters finner långsamt sin väg in i datorn. Det gör inget, jag har inte bråttom.

Höst ute, höst inne; var är solen?

Beställde just ett par personbevis. De två äldsta måste till slut få id-kort. Ska till Farsta och fota dem idag, det får bli dagens projekt.

Jag ser min blogg som en helhet, nåt som man "ser" - inte bara de enskilda posterna var och en för sig. Därför ångrar jag alltid att jag låter en löjlig länk med nån stor bildblaffa följa på något som "ser bättre ut", något jag är nöjd med. Det drar ner. Jag gör ofta så. Varför?

Jag vill skapa. Jag vill gå ut och tälja. Det känns som om bloggande inte är lika med skapande. Bloggande är bara ord. Jag vill göra nåt som finns kvar; tälja något, rita något, bygga något. Men jag är för slö.

Ett projekt jag har tänkt på i många år och som aldrig tycks bli av, är att jag tar cement med mig ut i skogen och bygger ihop något av stenar. Nåt torn av nåt slag.

Ett projekt jag har tänkt på då och då har någon annan låtit bli av.

En som är rätt dålig på att pinga sina poster (vilket tyder på gott självförtroende) är Bessielle.

Ett intressant bloggtips hittar jag inne på Det Progressiva USA (som hävdar att han endast har ca 15-30 läsare per dag, vilket jag finner helt stört):
Du bör inte bli huvudpersonen i din egen blogg, hur intressanta du än tror att du är. Tro mig, de flesta människor är inte redo att starta en Fanclub med dig som huvudperson! Men du bör berätta nog om dig själv så att din blogg får en personlig ton. Och skriv för sjutton inte anonymt. Då får du bara anonyma läsare.

Jag märker att jag måste skärpa mig.

Nämen! Näääämen ... nu tittar ju solen fram. Hej, det var länge sen.

Inga kommentarer: