söndag, mars 05, 2006

Snudd på det vidrigaste jag har sett på länge

Ibland sitter jag och kollar igenom var mina besökare kommer ifrån. Det gör jag i StatCounter, och de flesta kommer naturligtvis från Nyligen, eftersom det är där jag pingar. Men ibland ser jag att nån har slumpat sig fram till mig, eller jag anar det i allafall, för besökaren i fråga skriver på (typ) kinesiska och jag är säkert inte av intresse för den genomsnittlige kinesen.

Åtminstone hoppas jag att det inte finns några beröringspunkter mellan mig och den jag strax ska länka till, för på den sidan hittade jag fan det värsta jag har sett på länge. Egentligen borde jag inte länka dit, för jag vet att det jag skriver nu verkar rent magnetiskt på många som läser det.

Okej, det handlar om katter, så kattälskare kan väl i alla fall låta bli att titta på denna vidrighet.

update: Hundälskare ska också låta bli.

Update 2 (självransakan): Rita upplyste mig om att detta hade hon skrivit om igår, och att det stod om saken i Aftonbladet. Sedär - fast jag hade farhågor om att visa upp dessa länkar, så gottade jag mig samtidigt i att jag hade "hittat" något.

---
Andra bloggar om: , ,

23 kommentarer:

Anonym sa...

mamma mia!

daniel sa...

Wow! Groteskt osmakligt!

carulmare sa...

Jag tänker inte titta...!

Anonym sa...

Denna där om katter skrev jag om igår,,länkade till nått på Aftonbladet.
Den siste idioten är inte född än!!

Anonym sa...

Johnny: Den som har lagt ut bilderna på den sidan verkar lika upprörd som du. Om jag har fattat det rätt så uppmanar den beledsagande texten Kinas befolkning att göra med kvinnan på bilderna ungefär samma sak som hon gör med djuren.

Martin Klasch sa...

Nej, fy katten!!

Anonym sa...

mickey: Ja, fy katten.
daniel: Vadan Wow?
carulmare: Bra.
rita: Typiskt, jag hittar aldrig nåt eget.
ban~ken: Osmakligt, men var djuren inte redan döda?
p-e: Mamma mia!

carulmare sa...

nejnej, carulmare säger inte bra, vågar bara inte titta...

Anonym sa...

Enligt Aftonbladet så rör det sig inte bara om bilder utan hela filmer av snufftyp, samtidigt som AB:s källa Shanghai Daily inte kunnat fastställa om djuren verkligen dödas i filmerna.

Jag föredrar nog Bonsai Kitten i alla fall.

Anonym sa...

carulmate: Nä, gör inte det.

ban~ken: Ja, den vet man ju tt den är en fejk.

louisep sa...

...sedan trampar hon ihjäl kattungen.
Jag står inte ut med människors grymhet. Jag fick riktigt ont i hjärtat. Hela hjärtat bara svällde upp som en ballong och jag fick andnöd.
Missförstå mig rätt, djur är inte människor och de har inte mänskliga rättigheter. Jag är hur godtycklig med mitt val av att djur förtjänar att behandlas väl. Spindlar dödar jag. De är äckliga. Möss lägger jag i mjölkkartonger efter att de har lekts sönder av någon av mina katter. Hur godtyckligt som helst med gränsdragningen.

Skulle någon göra någon av mina katter illa, skulle jag göra dem lika illa. För de är min familj. En gång var det en liten sjuårig grannpojke som stod och slog med en järnstång på vår Maja rakt nedanför mitt köksfönster. Jag rusade ut och grep tag i ungdjäveln och väste i hans öra att nästa gång jag ser honom göra något liknande kommer jag att slå honom med järnstången. Jag vet att det inte var särskilt balanserat sagt till en sjuåring. Men jag fixar inte sadism.

Anonym sa...

louise: Man kan ju fråga sig hur kinestjejen mår. Jag skulle gissa att det inte är hon som är själva initiativtagaren till det här, utan det är säkert några grabbar.

mattiasg sa...

typiskt att man inte kan ta på allvar när någon säger 'kolla inte'. jag håller med dig...det vänder sig i magen, o jag tyckte ändå att jag hade sett det mesta.

Anonym sa...

MattiasG: Eller hur, det går inte att låta bli att titta.

mattiasg sa...

undar varför det är så?
jag vet att jag inte vill ha sett skiten.
jag vet att det inte kan vara bra för någon enda människa att ha set detta.
en halvtaskig filmreplikreferens: Super8 med N cage...där en porrkille säger till den sorgsamme detektiven 'yoiu cant go back from here, you cant unsee what you once have seen'
det är ju så det är...nu har man sett kärringen trampa på katten, nu vet aman att det finns någon som gjort det, det är inte bara inre bilder ur en fantasi...det finns o det kan aldrig oses.
fy fan.

Johanna sa...

Jag klickade på länken och jag är så glad att mitt bredband var seg just då och bara laddade en halv bild. Nära jag anade vad som komma skulle stängde jag webbläsaren snabbt som tusan.
Jag har svårt att ta in att det kan finnas så hjärtlösa typer.

Anonym sa...

mattiasg: Den där jäkla nyfikenheten går ju ända tillbaks till Adam och äpplet han inte kunde ge fan i.

johanna: Men jag tror djuren var döda redan innan, men det är ju sjukt ändå.

Anonym sa...

Kattem läste jag om i tidningen, men det produceras tydligen många liknande filmer som sedan säljs på nätet. Sjuuuuuuukt var förnamnet.

Anonym sa...

annica: Vad är det för fel på dem? Vad är diagnosen?

Anonym sa...

Lugnt. jag har hittat skydd åt katterna!
http://penguinx.org/?p=31

Anonym sa...

mickey: Man ska skydda katten sin, med apel sin.

Anonym sa...

Men uäk! Vad äckligt! Jag blev fysiskt illamående, och jag är INTE kräsmagad!

Tänk att det ska vara så förbannat svårt att låta bli att klicka efter alla varningar. Önskar starkt att jag kunde göra just det klicket ogjort ...

Uääääk igen! Jag vill spy! Och sen skynda mig hem till min egen lilla kisse och gosa!

Anonym sa...

ulrika: Gosa inte för hårt bara.