Den här bloggen är avslutad. I över 10 år höll den, men det blev rätt sporadiskt mot slutet. Jag bloggade länge, och man ändras som person med tiden, så eventuella åsikter jag har gett uttryck för kan vara inaktuella. Det KAN vara så att jag tycker tvärtom numera. Men jag låter det ligga. Det är lite kul med ett halvprivat tidsdokument.
måndag, juli 31, 2006
Köksvetenskap
Jag tror att sidan "Cooking For Engineers" kan vara kul och intressant för de som gillar att experimentera i köket. Till exempel receptet/testet "Ölburkskalkonen" verkade vara väldigt vetenskapligt. Själv är jag inte särskilt avancerad i köket. Pasta och tomatsås får duga för det mesta - till ungarnas förbittring. Men kanske om de diskade oftare, så skulle köksglädjen öka hos mig. --- Andra bloggar om: matlagning
2 kommentarer:
Anonym
sa...
Den där har jag provat! Men man måste vira in kycklingen i folie för att värmen ska stanna kvar och göra den helt genomkokad/grillad. Rolig idé, men mycket jobb som inte kändes helt motiverat - jag tror vi höll på i två timmar innan den kändes ätbar. Så som den står på bilden så fungerar det inte iaf.
2 kommentarer:
Den där har jag provat!
Men man måste vira in kycklingen i folie för att värmen ska stanna kvar och göra den helt genomkokad/grillad. Rolig idé, men mycket jobb som inte kändes helt motiverat - jag tror vi höll på i två timmar innan den kändes ätbar. Så som den står på bilden så fungerar det inte iaf.
KC: Då testar jag inte. Tack.
Skicka en kommentar