torsdag, juli 06, 2006

Veoh, Jag - reggaren och Amandas farväl

Jag har reggat mig på en YouTube-liknande grej som heter Veoh. Tja, liknande och liknande - så gott som en kopia faktiskt. Varför? Jo för att jag är en reggare helt enkelt. Jag kan inte låta bli att regga mig på allt jag snubblar över. Jag undrar om vi reggare är lika coola som raggarna en gång var. Nå, antagligen har vi bättre musiksmak i alla fall. I vilket fall som helst så fick jag en snygg videouppladdare, alltid något.

Därinne på Veoh snubblade jag över en trist sak. Jo jag tyckte väl att jag inte hade hört nåt från favoritshowen Rocketboom på ett tag, nu vet jag varför.



Jaha, där rök hon.
---
Andra bloggar om: ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt tips är att hon nog fått ett fett kontrakt...

Rocketboom var den bäst vloggen än så länge...

Anonym sa...

bengt: Tycker jag med. Visste du förresten att Amanda Congdon var med i ett CSI-avsnitt. Som hostess för Rocketboom. Det var rätt coolt tycker jag.

Anonym sa...

Sådär är det. En del får nya erbjudanden, andra inte.

Anonym sa...

desireé: Nå, vissa skapar sig en plattform, som i hennes fall. Jag till exempel, håller mig på mattan och bliver vid min bloggläst.

Anonym sa...

Ojdå, undrar vad jag har gjort för fel nu då?

Wv:flinn

Anonym sa...

Desireé: Lät jag elak? Det kan bli så i text. Det jag menade var att vissa är väldigt ambitiösa och vill "ta sig fram". Andra inte, till exempel jag.

Anonym sa...

Nej, inte elak. Bara mer engagerad än vanligt. De där 'som tar sig fram' är betydligt vassare.

Anonym sa...

desirée: Jag ser mig inter som vass :-)