Snåljåp som jag är brukar jag köpa grytbitar. Fast när jag tänker efter så kanske snålheten bedrar visheten, för grytbitar är inte så jäkla billiga ändå. Hursomhelst så puttrar de i min panna då och då. Inte i grytan alltså, utan som helt vanliga köttbitar.
Problemet är att de inte funkar så bra. De blir snabbt svedda, sega och tämligen smaklösa. Matlagning har aldrig varit min grej, men just det här problemet har jag velat lösa.
Men vad bra då, att Lisa, Matälskaren, har en frågelåda på Tasteline nu. Jag fick förklarat för mig om grytbitarnas egenskaper och anatomi. Det är som jag misstänkte (men egentligen inte ville veta): "Och kokas måste det i alla fall.".
---
Andra bloggar om: mat
7 kommentarer:
Jag tycker det är kött som har blivit osannolikt dyrt. Det får bli kyckling istället, och köttfärs.
Är blogger 500 fel idag? Räcker det inte med 404?
desirée: Köttfärs är stapelföda för mig.
Stora problem på många Bloggerbloggar idag, har jag märkt.
hmm... du skulle kunna köra dem i matolja och lite lök helst tillsammans med peppar och salt på låg temperatur.. typ 3:an.
sen blir det ännu billigare om du tar en hel och hackar den själv =)
anonym: Tack för tipset. det låter vettigt.
Tack för puffen sötnos! Visst kommer du till J&B nån ffredag snart? Nu på fredag t ex?
lisa: Äsch, ni är ju redan klara när jag slutar jobba.
Skicka en kommentar