måndag, september 25, 2006

Fint, störande, ännu mera störande

Tre syner: En fin, en störande och en ännu mera störande. Kameran var inte på sitt bästa humör när jag var ute idag. Kanske inte jag heller, jag vet inte, eftersom jag störde mig på saker.


Det här var fint i allafall. Det kanske inte syns på bilden, men i verkligheten var det ett riktigt snyggt hus. Hade inte sett det förut, det låg vid Årstaberg, den där nya pendeltågsstationen. Var där idag för första gången.



Störande. Jag tycker mig ha sett detta mer och mer. Inte nog med att nya hus har portkoder, det kan man väl ha, men att hela gårdarna gejtas in liksom. Och vad är grejen med spetsarna och taggarna? Är det meningen att den som ändå, mot förmodan, vill ta sig in, ska dö på kuppen?



Mycket, mycket störande. De håller på att bygga nya hus bredvid Skogås station. Och äntligen lite färg! Lite rött, lite gult. Skogås håller på att snyggas till. Men såklart - nån jävla idiot klottrar.

---
Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lite kul är det att man kan tycka så himla lika OCH olika om saker. Och konstigt. På 1 och 2 tycker jag precis som du. Men på 3 tvärtom.

Anonym sa...

anna: va? Är du en klotterdiggare?

Anonym sa...

Japp! Fast jag föredrar att kalla det "konstälskare" :)

Anonym sa...

Anna: Vi är inte överens om det här. På nästa bloggöl slåss vi om saken.