tisdag, september 19, 2006

Tvål

Vad sägs om den här tvålen! En "två i ett" liksom. Jag hittade den här, där även denna instruktionsfilm finns.

Själv kör jag med samma. Jag antar att de flesta människor gör det, men jag kan ha fel - jag har ibland fått höra att jag är lite äcklig; har trott att jag gör något normalt, men har sen fått höra att: "Uääh! Byter du inte strumpor sjuttio gånger om dagen?" Typ.

Fast tvål då. Jo, jag är nog lite av en tvåldiggare. Jag kan fastna i tvålavdelningen både en, två och tio minuter - och bara lukta. Egentligen är jag väl en doftdiggare. Men det är nåt visst med tvålar, nåt handfast. Jag har ofta funderat på att tillverka tvål, men det har aldrig riktigt blivit av.

Stora italienska olivtvålar är favoriten, såna som funkar både till kropp och kläder, såna som räcker i evigheter. Här kommer en affärsidé: Tillverka kinderäggtvålar - tvålar med överaskning inuti. Snacka om rena barn det skulle bli. Och vuxna med förresten - det kunde finnas tvålar med vuxenöveraskningar i. Vad nu det kan vara.

Om olivtvålen är själva tvålfavoriten, så är Majatvålens doft doftfavoriten på tvålar. Lavendel va? Min farmor luktade alltid Majatvål, så det är väl sentimentala doftassociationer det handlar om, men ändå.

Jag undrar hur stora tvålar det finns att köpa. I gamla filmer brukar fångar skulptera fram pistoler av tvål, som de sedan sotar svarta och använder sig av vid rymningsförsök. Jag skulle kunna tänka mig att skulptera fram något i tvål. Det gäller bara att hitta en stor nog.

---
Andra bloggar om:

8 kommentarer:

Anonym sa...

jag har funderat lite på handuken med samma team men inte fått mod att köpa bara...

Johnny sa...

el: Du vågar, du vågar.

Anonym sa...

två tankar; du skulle kunna ta ett stort tvålblock & inuti gömma fredrik reinfeldt = överraskningen, two in one
.. & så nästa; jag brukar jämt fastna i shampo & duschkrämshyllorna, står & sniffar; inhallerar äppel & jordgubbsångor (inte lika raffinerat som italiensk oliv)
MEN DETTA ÄR INTE SANT & JAG HITTAR INTE PÅ jag ser det nu MITT WORDVER ÄR APPLE! otroligt jag lägger in det på min sida som bevis

äppelskrott sa...

anonymous?

Johnny sa...

lovisa-skrott: Önsketänkande. QPPLE stod det. :-)

lovisa sa...

ner som en pannkaka

KistaChic sa...

Jag har en tvål med en gummisäl inuti. Eftersom den syns är den ju inte en överraskning, men nästan!

Johnny sa...

lovisa. :-) hehe

k c: Som ett halvätet kinderägg ungefär.