tisdag, november 07, 2006

Borated

Just nu pågår det ju en liten debatt om hurvida Borat-stilen är en härm-stil. Men faktum är att detta egentligen är en gammal företeelse. Redan så långt tillbaks som 1907 kunde en man skaffa sig en snygg mustasch, en lagom omodern kostym och talka sig lite allmänt fräsch - allt för att charma kvinnorna. Om det hade varit idag kanske det skulle ha hetat att han blev "fixad" eller "stylad", men på den tiden var ordet: "Borated".


---
Andra bloggar om:
Pingat på Intressant.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Filmen var iallafall kul, till min förvåning. Sevärd tillochmed.

Anonym sa...

anna: Jag har hört det. Ska nog se den.

Anonym sa...

Förresten och nåt helt annat, som dök upp bara för att jag var tvungen att skriva in "qgdpjlji" i din word verification, och apropå det vi pratade om på bloggpicknicken och som du skrev om här:

Tänk om det var så att man bara behövde skriva in en wordverification EN ENDA gång. Och när man hade gjort det så var man godkänd och klar för den bloggen i all framtid, eller för de nästa hundra gångerna iallafall.

Varför kan det inte vara så?

Anonym sa...

anna: Det skulle väl i så fall bygga på att man blev "medförfattare" till bloggen, om det skulle funka så. Eller också att det sparades en cookie i datorn. Men jag rensar alltid på cookies.

malin sa...

Jag är glad att jag inte lever i den mustaschtiden. Jag vill inte bli upphånglad mot en krogvägg med risk för att få en bit av den andres frukost i mej när jag suger på överläppen.

Med andra ord ska inte Borat räkna med några heta stunder med under(över)tecknad.

Anonym sa...

malin: Borat håller ju på att ta över världen - så du kanske inte har nåt val.