Nu såg jag att tv-kocken Leila Lindholm bloggar på två ställen. Dels på sin hemsida, och dels åt tv4. Det lustiga är att bloggarna håller samma stil. De kunde ha varit en och samma blogg. Det är som om hon bara bloggar, och fördelar ut posterna mellan ställena.
Leilas tv4-blogg.
Leilas privatblogg.
När ska förresten stadstelevisionen ta sitt ansvar och anställa Matälskar-Lisa som betald bloggare? Hon har ju redan ett hörn på deras sida, men tänk om de skulle få henne att dela med sig av varannan bloggpost. Då skulle de plötsligt vara innehavare av riktiga kvalitetsbloggerier - och därmed bräcka 4:an på matfronten.
---
Andra bloggar om: mat, matblogg
13 kommentarer:
Intressant. Men kanske professionellt? Att ha samma stil i bägge bloggarna menar jag. Tänk om man har setat och läst (och nickat instämmande) till TV4-Laila. Och så råkar man hamna på Privat-Laila där det står om senaste fyllekräkningen. Eh. Ja.
vanja: Förvisso. Men håll med om att det hade varit intressantare i så fall.
Ja precis. För tänk om man hade gjort tvärtom. (Nickat instämmande till fyllekräkningen och...) Man vaknar ju till iallafall.
vanja: Folk är alldeles för fega. Om jag vore proffsbloggare skulle jag lägga upp youtubefilmer när jag kräks varenda dag.
Snälla? :)
vanja: Okej, om du börjar.
stadstelevisionen? (har vi inte snackat om det där??!:))
Det låter onekligen lite tråkigt att ha samma stil på båda som Leila. Lisa är en eminent bloggare som är kul och intressant för det mesta. Roligt att man lär sig något samtigigt som det är underhållande.
kinna: Ja, hon är bäst.
Lisas blogg är väldigt trevlig och jag gillar henne också.
Christina. Hon är likable. :-)
Champagneprinsessan bloggar jag mest om mat och dryck. Det är tanken iaf, fast det har blivit en del annat också. BLoggen är dock relativt ny så det kommer till övervägande del att handla om just mat. Senaste posten handlar om Hotell Borgholm som kom på 13:e plats i White Guide i år. http://www.champagneprinsessan.se/2007/03/12/hotell-borgholm/
Bolli: Då ska jag kika in.
Skicka en kommentar