tisdag, februari 06, 2007

Bloggskola

Bäst att inte skriva något alls .....

Tänker man för mycket är det bara den meningen som återstår. Genom Jinge hittade jag till Lennart Frantzells bloggskola - och började tänka. Dumt nog, för tänker man för mycket på vad man står i begrepp att göra är det lätt att man tar ett steg tillbaks. Och går ned för stegen igen ...

... som när man står längst ut på femmans hopptorn.

Det blir inget skrivet. Man stirrar ner i vattnet/den tomma skrivytan, och tänker: "Inte just nu. Senare, vid tillfälle. Det är inte läge ..." Det är inte så man ska göra.

Det finns egentligen inget bra skäl till att man ska hoppa ner i vattnet från femman. Inget skäl alls. Det finns inget bra skäl till att man ska blogga. Inget alls. Det är nåt man bara gör. Eller inte. Man gör det för att ... man gör det.

Och när man har kastat sig ut, helt utan skäl och anledning, och spräcker ytan - vilken yta det nu är - vet man varför man gör det. Man gör det ... för att man gör det.
---
Andra bloggar om: ,
---
Ett övergivet bad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dra mig baklänges, de borde ha slopat den där bullbakande negroidtanten när de skulle casta ut oraklet i Matrix och ringt upp din agentur istället!

stationsvakt@gmail.com sa...

pontus: Det vete fan. Hon som spelade henne dog ju halvvägs, och de fick byta skådis.