tisdag, februari 13, 2007

Bloggträff-blogg

En ny och nyttig blogg har sett dagens ljus. Det är en gruppblogg som handlar om att man föreslår bloggträffar. Ibland känner man inte de rätta personerna, såna som fixar till träffar, utan får höra om träffarna först i efterhand. Då kommer en sån här blogg in handy. "Gruppblogg" betyder att man kan registrera sig som medförfattare - då kan man skriva in grejer:
För att kunna skriva en ny post behöver du först bli Bloggträff-författare. Det blir du genom att skicka din epostadress till anna punkt toss snabela gmail.com.

Jag kan också tänka mig att en sån här blogg kan vara en bra knutpunkt för alla spridda fotografier som alltid kommer efter bloggträffar, men som man ofta måste leta efter. Man kunde skapa en "label" som heter "Träffbilder" eller nåt. Det får Anna fixa.

Eftersom en sån här blogg nog inte kommer att uppdateras varje dag, uppmanar jag alla att lägga in den i sin rss-läsare:

http://traffas.blogspot.com/feeds/posts/default

Och kom ihåg en sak, ni som läser detta, bloggträffar är absolut ingen grej för inbördes beundran i hemliga klubben. Bloggträffar är för bloggare som vill träffa andra bloggare. I och för sig är ett blogginnehav nästan lika vanligt som att hålla sig med en mobiltelefon nu för tiden, men jag kan nästan lova att bloggträffar är trevligare än eventuella mobiltelefon-träffar.
---
Andra bloggar om: ,

8 kommentarer:

Anna sa...

Vad bra att du skriver om den! Men det här &%¤# Blogger ger mig gråa hår. Hur får man in Statcounterkoden till exempel? Jag försöker men får bara "We were unable to save your template" till svar, och så påstår den att koden är trasig fast den inte är det.

Johnny sa...

anna: Det är lite pyssel med sånt, jag vet. Å andra sidan behöver ju sidan inte vara så avancerad egentligen.

Anna sa...

Ingen risk :)

Men jag blir arg av kod som inte vill släppa in mig. Börjar tro att Blogger och Wordpress är som Mac och PC - om man bara vill att det ska funka ska man använda Blogger, om man vill bestämma allting själv väljer man Wordpress :)

Johnny sa...

anna: Varför valde du inte Wordpress då?

Anna sa...

Tänkte att de flesta (som ska skriva) är mer vana vid Blogger.

Johnny sa...

Anna: Åhå.

Plastfarfar sa...

Återigen sticker snällisen i mig ut sitt fula tryne. Sorry. Titta här, Anna, så ser du hur man gör med S-Counter.

Johnny sa...

pf: Vad bra. Jag skickar till henne.