torsdag, mars 08, 2007

Här är förklaringarna på de nya vägmärkena

I DN:s artikel om att det kommer nya vägmärken i sommar hänvisar de till en faktaruta - där står det vad skyltarna betyder. Dålig service, tycker jag. Det känns opedagogiskt att inte lägga förklaringarna direkt i anslutning till bilden. Därför tänker jag tillhandahålla den servicen.



1: Varning för tropikhjälm. 2: Varning för skateboardramp sedd från sidan. 3: Varning för en man som sitter på saccosäck framför en laptop som står på ett futuristiskt datorbord. 4: Varning för en en säng med sex ben och tre kuddar. 5: Förbud mot för kantigt ritade sköldpaddor. 6: Förbud mot inglasade rullstolar. 7: konstruktivism-affisch-område. 8: Förbud mot ojämt Pong-spelande. 9: Förbud mot fuskigt stora Pong-racketar. 10: Pong-squash-förbud. 11: Den pil vars stjärt genomborrades av Robin Hoods pil föreligger. 12: Tillfällig åldersgräns för moped.
---
Andra bloggar om:

7 kommentarer:

Anonym sa...

Klockrent :)

frktjatlund sa...

Jag kliade mig mest i huvudet över datumparkeringen och trodde det skulle föreställa en skojig sångtext från anno dazumal.

stationsvakt@gmail.com sa...

Novus: Såg att bloggen "Dyslesbisk" var inne på samma linje, men gick lite mer på djupet.

frk: Lite not-aktigt sådär.

Lotten Bergman sa...

Jag har småfnissat åt normalt roliga saker i livet här och där kanske tio gånger idag. Inget ovanligt. Normal fnissdos. Men nu frustskrattade jag hämningslöst. Hade jag haft spaghetti i munnen, hade den kommit ut genom näsan. Åt vad? Jo:

Förbud mot ojämt Pong-spelande.

Frust!

Leszek Bonikowski sa...

6. Påvebilar beivras.

Anonym sa...

Fet bra inlägg! Vem tusan begriper de nya vägmärkena? Håller med om att DN borde haft förklaring i anslutning. Gillar din fantasi!

stationsvakt@gmail.com sa...

lotten: Nu är det du som är rolig. Ordet frust förknippar jag mest med sexskildringar innehållande tjocka, svettiga människor.

leszek: Faktiskt - det ÄR ju påvemobilen!

barsebäck: Tack. .-)