lördag, mars 24, 2007

Vår tids Da Vinci?

Inte mycket att säga om Nackabon, författarinnan, tv-programledaren och pilgrimsvandraren Agneta Sjödin egentligen. Däremot blir jag fundersam över en kommentar under artikeln:
Hur kan hon vara en sån stjärna men ändå så jordnära och i kontakt med naturen? Hon är verkligen speciell, kanske man kan säga vår tids Leonardo Da Vinci.
/I love you Agneta

Agneta Sjödin är säkert en jättefin människa (jamen det är klart att hon är - hon är ju på tv), men är inte "vår tids Leonardo Da Vinci" lite att ta i? Tja ... kanske inte.
---
Andra bloggar om: ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är väl att ta i. Jag tycker hon mer påminner om typ Michelangelo, eller kanske Einstein ... moder Teresa ... Gandhi ... Marie Curie? Svårt att välja, hon inkarnerar så många...

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: Sanningen ligger nog närmare vår tids Lill Babs eller nåt.

Anonym sa...

Jag vet inte Johnny....men din bild...

Du tror inte det är den här killen?

stationsvakt@gmail.com sa...

bengt: Haha - och vilken Gustav Vasa-frisyr, dessutom.

Anonym sa...

Men tänk om det är så. Tänk om vi har fel. Fredrik och Filip från 100 Höjdare, var och hälsade på en kille som forskade om Stonehenge. Han var övertygad om att Stonehenge var men efterlämning av motorn till ett rymdskepp, som landade på jorden och planterade oss månniskor. Tänk om det var så, tänk om han har rätt. Tänk på det ni.

stationsvakt@gmail.com sa...

Sussi: Tj, eftersom det inte finns några bevis, är väl vilken möjlighet som helst öppen.