fredag, augusti 24, 2007

Att kunna förverkliga sitt livs äventyr

Andra bloggar om: , , , ,
---
Jag antar att många har åsikter om Ulrica Messings val att lämna politiken och bli hemmafru åt en miljardär. Men faktiskt, på sossarnas hemsida under rubriken "Vår politik" står det ju:
Frihet
Socialdemokratin är en frihetsrörelse. Vår politik handlar ytterst om att möjliggöra för var och en att göra sina egna livsval - att få ett arbete, att kunna bilda familj, att kanske läsa den där utbildningen som man drömt om – att kunna förverkliga sitt livs äventyr.

Allt det där stämmer ju in på Messing. Att sen få ut nästan 50 papp per månad i pension underlättar ju! Socialdemokratin har verkligen hjälpt henne att förverkliga sitt livs äventyr. Nu är vi bara några miljoner som står på tur.

7 kommentarer:

Anonym sa...

"Gärna medalj, men först en rejäl pension."

:-)

stationsvakt@gmail.com sa...

smyg: Men gärna bägge.

Anonym sa...

Dessutom nästan 50 000 kr i månaden tills hon fyller 65 år, det vill säga om 25 år vilket är detsamma som 15 miljoner. Det kan hon köpa en herrgård för i Södermanland!

Efter hon har fyllt 65 år får hon "bara" 36 000 kr i månaden.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Stackars, stackars henne då när hon fyller 65. Kanske kan hennes man bidra med lite extra - så hon slipper svälta.

Anonym sa...

Det var ju någon som vann 10 miljoner på skarp av Trisslott där Skattemyndigheterna sedan ansåg att det var att se som en tillgång/förmögenhet, även om den betalades ut som ett månatligt belopp i 15 år.
Undrar om de gör samma bedömning vad gäller Ulricas pension.
En månatligt garanterad utbetal-ning som på 25 år blir till nära 15 miljoner...

Anonym sa...

Hoppas att Ulrika (den Rika, hehe) inte bara tar karlen för pengar! Det vore inte bra för hennes karma, karisma...eler vad det heter. Och det vore synd om mannen...tycker jag.
M v h Molly Ginger.

stationsvakt@gmail.com sa...

Fundersam: Det är nog ingen risk att så sker.

Molly: Jag tror hon tog honom för hans fantastiska skönhet (som kommer sig av att hans vackra inre strålar ut).