söndag, september 09, 2007

Undras hur genomsnittsbloggaren ser ut

Andra bloggar om: , ,
---
Det här är lite relaterat till den där kändismorfningen. Killen här bredvid är uppbyggd av de tre små ansiktena upptill - ett genomsnitt. Härinne kan man välja ut två eller flera ansikten och få ut ett genomsnitt av dem (via).

Man kan också ladda upp egna ansikten och få ut ett genomsnitt av dem. Man måste vara inloggad för att göra det, och det orkar jag inte just nu. Annars vore det rätt kul att ta reda på hur en manlig respektive kvinnlig genomsnittsbloggare ser ut. Eller kanske en genomsnittspolitiker. Eller en genomsnittskriminell. Fantasin sätter gränsen.

7 kommentarer:

rigg sa...

Häftigt. Jag byggde ett ansikte av sex kvinnor och sex man. Vita, svarta, asiater. Det blev verkligen ett genomsnittsansikte. Snyggt men väldigt obestämbart.

stationsvakt@gmail.com sa...

rigg: Du verkar tänka mycket på sex du.

rigg sa...

johnny: sex är ett nummer!

Anonym sa...

Det verkar som att kvinnor är dominanta vad gäller utseende. Morfar (verbet alltså, inte gubben) man ihop en man och en kvinna så ser det nästan alltid ut som en kvinna.

stationsvakt@gmail.com sa...

rigg: 3 - is a magic number.

paradigm: Eller hur! Jäkla feminister att hävda motsatsen! :-D

Anonym sa...

Tur att en annan sticker ur mängden och inte skulle platsa i ett genomsnittsansikte :))). Eller är det inte tur? Hmmm....

Annica

stationsvakt@gmail.com sa...

Annica: Tillsammans bildar vi ett genomsnitt. Alla bidrag bidrar till helheten. :-)