tisdag, oktober 23, 2007

Finns det någon anledning att se Arn-filmen?

Andra bloggar om: , ,
---
Om ett fältslag ska vara nåt att se måste minst ett av två kriterier uppfyllas.
1: Det ska vara väldigt påkostat, storslaget och mäktigt.
2: Det ska vara närgånget och blodigt.
Helst ska båda uppfyllas, naturligtvis.

Nu tror ju inte jag att Arn-filmen kan uppfylla det första, även om de säger att det är en svindyr film och allt det där. Återstår andra kriteriet då. Men nej - det ska klippas. Finns det då något skäl kvar att se filmen? Mycket tveksamt.

Under artikeln finns Twingly-länkarna. Ett utmärkt sätt att marknadsföra sin blogg. Ofta leder länkarna till rena blaha blaha-poster, men ibland hittar man något bra....... Och ibland ska man tydligen dra åt helvete.

15 kommentarer:

Nihonshu sa...

Du har tydligen gjort någon arg. Jag kom in på http://www.claescrantz.com/ - men jag kan intyga att inget av intresse fanns där.

I övrigt håller jag med dig på alla punkter om Arn - klipper de ner filmen för att "få med barnen" - då kommer de istället troligen "få väck de vuxna". SF är inte direkt begåvade.

Plastfarfar sa...

Det funkade för mig också

[Vild gissning]
När du surfar från ditt jobb, så maskeras din IP sedan någon månad. Då kan besökarmjukvaran inte se varifrån du ansluter, och folk som Kranz lackar kanske ut på sånt.
[/Vild gissning]

Annars tror jag, sen SvT hoppade av projektet, att Arn blir filmhistoria: Huruvida kalkon- eller floppfaktorn kommer att överväga är väl det enda man kan diskutera.

Ozjeppe sa...

Samma tankar hos mig själv i morse; vad censureländet gör... men har du läst böckerna, då? Tänk om de ens skulle komma i närheten av "Gladiator"! Men vi kanske får en "Snapphanar 2".

stationsvakt@gmail.com sa...

nihon: Det smartaste kanske vore att släppa två versioner. Så gör de ju med barnfilmer - en original och en med svenskt tal.

pf: Antagligen är det ett automatstopp, som du säger.
Om Arn: man kan hoppas att det blir bra.

Oz: om de kommer i närheten av Gladiator så är de ju bara att gratulera. ROME fixade ju förresten stridsscener som blev hyfsade för säkert en mindre buget än Arns.

Anonym sa...

Så kan det gå om man är olydig. ;-)

stationsvakt@gmail.com sa...

novus. Så kanske det till och med bör gå när man är olydig. Grejen är att jag nog aldrig har besökt den bloggen.

Anonym sa...

Ok, då tog han väl det säkra före det osäkra ;-)

stationsvakt@gmail.com sa...

Novus. En dålig taktik om man vill ha besökare.

Plastfarfar sa...

Novus: Är det som jag spekulerar, så kan ingen på hela Sveriges Radio (som Johnny kom ifrån enligt min Statcounter och även Win32Whois.exe) läsa Kranz-bloggen. I likhet med många andra företag och institutioner så slussas alla deras surfare via ett och samma IP-nummer. SR kör iofs med två, men ändå.

Huruvida det är Johnny eller Annika Lanz som besöker en sajt spelar då ingen roll. Det är hela SR som är outat, inte Stationsvakt.

Om det är som jag spekulerar, förstås.

En annan möjlighet kan vara att Kranz outar IE6, vilket i så fall stänger ute en majoritet av de han skulle vilja nå. Jag kom dit med IE7, förresten! Då ger jag inte mycket för den teorin ;-)

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: I vilket fall det än är så sköt han över målet, killen.

Plastfarfar sa...

Du kan lätt belägga eller sopa min spekulation genom att titta på samma länk hemifrån. Det vore intressant.

Anonym sa...

Nej!

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Testade - funkade.

barbapapa: Ok.

Plastfarfar sa...

He he. Om fler än SR respektive Krantz gör sådär blir det kul...

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Till slut finns det inget nät.