torsdag, oktober 04, 2007

Många besökare via bloggar.se

Andra bloggar om: , , , ,
---


Taggarna här ovanför, egentligen är det av gammal vana jag sätter dit dem, nåt jag gör bara. Hit går jag för att sätta dit dem. Men jag har inte tänkt så mycket på varför. Det finns flera skäl till varför, som har att göra med rss-flöden och sånt.

Men ett ganska viktigt skäl, som jag knasigt nog inte riktigt har uppmärksammat tidigare, är att ens blogg får ganska många besökare via bloggar.se. Jag kan se det på min besöksräknare, att folk verkligen använder nyckelorden därinne för att hitta det de vill hitta, och då hittar till till exempel mig.

10 kommentarer:

Plastfarfar sa...

Bloggar.se funkar inte för alla. Många Blogger-bloggar som drogs igån före 'nya' Blogger, till exempel, biter inte vare sig där eller någon annanstan i Blogg-Johans sfär.

Min är en av dom :-(

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Men vad händer om du taggar posterna då?

Anonym sa...

Ja, de skickar en hel del besökare.

stationsvakt@gmail.com sa...

novus: rätt många, i mitt fall.

Plastfarfar sa...

Ingenting, Johnny. Skon klämmer på nyligen.se, som är avstampet till hans portaler. Vare sig knuff, blogtips eller intressant tar in bloggar andra vägar än just nyligen.se, som jag givetvis rapporterar till.

Jag har mailat B-Johan två gånger om problemet utan att få svar.

(Lägger man ut sin mailadress som han gör så tycker jag nog att man tar på sig ansvaret att besvara inkommande också. Annars är det bara att ta bort möjligheten)

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Du kanske har fastnat i nåt spamfilter? Eller också kanske du använde en trist ton i dina mail - fast det tror jag inte.

Plastfarfar sa...

Icke, Johnny. Det är tekniska orsaker bakom. Det tråkiga är alltså att B-J förespeglar någon slags hjälp iom att han ber folk maila och sen händer ingenting.

Minns jag rätt så är Hakke i samma situation.

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Okej. Trist.

Anonym sa...

Synd bara att det verkar som att man måste välja mellan att ha etiketter som länkar till bloggar.se eller att ha etiketter som enbart visar inlägg från den egna bloggen. Nu när jag har läst det här inlägget så vill jag kanske ha möjligheten att klicka på en etikett och kolla upp vad Johhny ensam har skrivit om just etiketter tidigare. Är det någon som har en smidig lösning på det problemet?

stationsvakt@gmail.com sa...

gustav: En sån möjlighet finns i Blogger. Man märker upp sina egna poster med taggar. Men jag har valt bort det.