söndag, april 20, 2008

Knasiga matvaror i min lokala Vi-butik

När jag var inne och röstade frågade jag kvinnorna som tog emot valsedlarna om det var många som hade röstat. Min tes var ju att många skulle göra det. Men det var inte så många, sade de, och la till att folk säkert kommer framåt kvällen, eftersom de nog vill ta vara på en sån här fin dag.

Jag invigde kavajen, dagen till ära, den och mina jobb-byxor, en randig långärmad tröja och en grön militärhalsduk var dagens outfit för mig.

På vägen hem tog jag en titt inne i den lokala Vi-butiken. De har så knasiga varor där. Och eftersom jag hade kameran med mig förevigade jag några knasiga matvaror.

Grisfötter.
Lammhjärta.
Lamm-mage
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vem vill äta sånt? Inte jag i alla fall. Vem kan laga till sånt? Absolut inte jag.
Jag ska till Skogås idag och lyssna på kyrkokörens konsert kl 18, i kyrkan i centrum, är det Mariakyrkan den heter månne? Kom gärna dit du med i nya kavajen och sitt bredvid mig. Eller ska du laga mat till barnen kanske? Lammhjärta, lammmage eller grisfötter?

Anonym sa...

Till och med jag kan stava fel!!!!

stationsvakt@gmail.com sa...

dana: Ja vem tusan käkar mage ... skottar?
Nix, ikväll ska familjen samlas runt en renskav (något jag inte har ätit sen jag var liten). Ha't så kul där. Det är en rätt fin kyrka.

Vanja sa...

Lamm-hjärta, det var inte illa. Det har jag frågat efter i ett flertal affärer men får nobben överallt. Var sa du att det fanns att köpa sa du?

stationsvakt@gmail.com sa...

Vanja: Vi-butiken i Skogås. Men nog finns det väl i saluhallarna i stan?