fredag, april 04, 2008

Näthelvetet

Puh! Nu handlade ju nyheten om en brittisk fastighetsdirektör som mobbades på en internetsajt, men när jag läste rubriken tänkte jag att: Shit! Nu har de plockat bort min blogg.

I två år var livet ett helvete för den brittiske fastighetsdirektören Peter Walls. Dagligen mobbades han och hans familj på en internetsajt. När mobbningen var över utbrast han: Nu är näthelvet över.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår vad du menar. Alla är så lättkränkta nuförtiden, inte sant? Talar man om en synål, är det alltid nån enögd jävel som känner sig kränkt.

stationsvakt@gmail.com sa...

Anonym: Ja, bort med kränktheten.

Anonym sa...

Men - hallå - kränkte du mig nu, eller? Det är så himla svårt - och nästan kränkande - det här med ironi och sånt ...

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym: Nä faktiskt, jag ÄR emot att alla ska vara kränkta nu för tiden.

Anonym sa...

Ja, man behöver ju bbara para ihop bilder på Alexander Bard och Joy Rahman (det går att få il en snygg "separated at birth " här). Bard skulle kanske inte bli arg, men säkerligen en del BWO-fans.Kolla t ex den bild som Aftonbladet har på sin etta just nu - och i papperstidningen - "Joy Rahman riskerar dössstraff".

Bildsökningar på Joy R kan f ö ge märkliga resultat: http://tinyurl.com/2k35hg - Här syns både Putin, Facebook, Ljungskile IK och cognac.

stationsvakt@gmail.com sa...

magnus: "Bildsökningar på Joy R kan f ö ge märkliga resultat" - Ha1 En bild på gamle bloggaren/stå-upparen mats andersson dök upp.