onsdag, maj 21, 2008

Ett litet tjäna pengar-knep

Jag kom på ett sätt med vilket man kanske skulle kunna tjäna lite pengar. Jo, som bekant har ju vissa apotek börjat sälja sexprodukter för kvinnor. Man skulle kunna placera sig på ett av dessa apotek, utrustad med en polaroidkamera och ett snöre. Snöret fäster man på hyllan för sexleksaker, lite osynligt sådär, och tar med sig den andra änden en bit därifrån. När någon passerar hyllan rycker man i snöret, varpå en dildo ramlar ner på golvet.

Man gör det lite försiktigt så att personen tror att det är han eller hon som har haft ner den. När denne plockar upp dildon för att lägga tillbaks den på hyllan knäpper man av ett kort. Man låter det framkallas, och lagom tills personen är klar med sitt besök på apoteket möter man upp och visar kortet, som föreställer vederbörande hållandes i en dildo. Sedan säger man: "Hejsan. Skulle du vilja köpa det här kortet för en hundring? Vill du inte det kan jag ju alltid slänga upp det på min blogg, som heter Jag håller i en dildo. Men du gör naturligtvis som du vill.".
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

27 kommentarer:

Votum bloggar sa...

Det lustiga med ditt inlägg är, kanske är jag lite knasig som inte reagerar på dina förslag till utpressning, att du skriver om att framkalla bilderna.

Kan man fortfarande framkalla bilder? Och om ja, var gör man det så snabbt så att offret inte hinner lämna butiken? Nu har jag kanske missat poängen i inlägget rätt rejält som hakar upp mig på såna saker. Kanske är jag lite konstig bara...

Peace in mind sa...

Med din kreativitet måste du ha håvat in åtskilligt till bankkontot genom åren. Men den idé du här presenterar bygger på en gammal förlegad syn på kvinnor och sex. ATT VI SKULLE SKÄMMAS. Jag tror jag ska hänga små sexlekssaker i julgranen till jul...och helt skamlöst dansa naken runt den. Kanske.

Peace in mind sa...

votum blog: Polaroidkamera?

stationsvakt@gmail.com sa...

votum: Polaroid ju. :-)

anna: Ingen fara, gubbar skulle också plåtas - och de skulle kanske skämmas. Och skulle skämm-effekten inte bli tillräcklig får man byta bort apoteksbakgrunden mot något annat, typ ett hörn på reeperbahn, eller nåt.

Anonym sa...

Synd att de slutat tillverka polaroidfilm!

stationsvakt@gmail.com sa...

supermumin.net: Ingen fara. Jag läste nånstans att nån hade byggt en digitalvariant. Hembygge, förvisso, och inte till försäljning, men det kanske kommer.

Anonym sa...

Det låter coolt :)

Jag börjar störa mig på ClaimID. Jag vill itne ha min URL som nickname..

stationsvakt@gmail.com sa...

s-mumin: äsch, det låter ju catchy ju.

Anonym sa...

Catchy och catchy, jobbigt och dyka upp som "supermumin.net" på vissa siter och "markus" på andra.

stationsvakt@gmail.com sa...

Markus: Du kan kanske skapa dig ett nytt OpenID?

Anonym sa...

Det var det tönigaste jag hört! Inte nog med att det är utprässning (som råkar vara olagligt) men tror du verkligen att folk skulle skämmas så mycket? Tror du inte att det kommer att säljas något från Apoteket? Uppenbarligen finns det en marknad, annars hade de aldrig tagit in sortimentet. Väx upp förF!

Anonym sa...

Även en stationsvakt kan ha djävulshorn. Inte särskilt kul!

Plastfarfar sa...

Ne.se om:

lå`gvattenmärke subst. ~t ~n
ORDLED: låg-vatt-en--märk-et
• särsk. lägsta tänkbara kvalitet på prestation e.d. [vard.]: ~t nåddes med det oavgjorda resultatet mot Luxemburg
HIST.: sedan 1970

Anonym sa...

Jag fick mig ett gott skratt här på kvällskvisten i alla fall.

stationsvakt@gmail.com sa...

anonym, dana, pf och ullah: Framgick det inte att jag skojade? Jag tänker inte genomföra denna djävulska plan. .-)

Pseudonaja sa...

När jag först läste ditt inlägg så blev jag orolig. Det här är ju helt klart utpressning, tänkte jag, och det har jag hört att polisen kommer och hämtar en om man sysslar med sånt.

När jag nu läser igenom kommentarerna så får jag klart för mig att det handlar om utprässning och inget annat. Jag har ingen aning om vad det betyder men allt känns genast OK igen. Jag är gärna med alltså! Jag kan Photoshoppa in en dildo som växer ut ur örat på någon känd person. Givetvis delar vi på pengarna.

Anonym sa...

Hallå! Jag skrev ju att jag skrattade!

Anonym sa...

För att din masterplan ska fungera så är det bäst att de säljer butplugs.. tror att det är en nyare produkt som ger en större utpressningsmarginal, för det är ju som "anna funderar".. lite förlegat att tro att en liten dildo generar till den milda grad att du kan tjäna pengar på det *S*. Det var senast igår det var ett skämt på P3 om en en karl som körde upp ett yxskaft i röven. "Västerbottnisk hårporr utan bilder" hette det visst.

Annars kan man kanske dra i det där snöret du pratar om så får man med sig en hjälpreda hem? *ler stort*

stationsvakt@gmail.com sa...

pseudo: Jag har faktiskt funderingar på att göra en blogg med photoshoppade kändisar.

Ullah: Ja, jag ber om ursäkt för att jag klumpade ihop dig. :-)

Paljettenq: Men buttpluggar är ju så små och diskreta, att det skulle vara svårt att riktigt få med dem i bild.

Anonym sa...

Tack för upprättelsen!

Pseudonaja sa...

Välkommen ombord! Länk

Ja jag vet. Skamlöst pluggande... :-)

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: ja, maj mistäjk. :-)

pseudo: jag vet, jag läser dig på min google reader.

Kléen Tröst sa...

Snälla J - gör det!

Lotten Bergman sa...

Bravo, Stationsvakt!

/En som skrattade högt

stationsvakt@gmail.com sa...

mathisson: Jag skulle aldrig våga. I nästa liv, DÅ gör jag det. :-)

Lotten: :-) Tack.

Anonym sa...

Man kan ju alltid hoppas att man själv inte skulle skämmas, utan ha sinnesnärvaro att säga "Ok, det får du gärna, om du pröjsar bra". Men dildosar är nog känsliga grejer fortfarande. När min mamma träffade en ny gubbe som var 20 år äldre fick hon en dildo i julklapp av mig och min bror. Det var första gången vi träffade gubben och hon satt i hans knä och öppnade paketet. Jag hade visst skrivit nåt rim också om hans ålder och en antydan om minskad förmåga. Som jag minns det blev mamma generad.

stationsvakt@gmail.com sa...

Mats: Generad, haha. Du kanske hade tur som inte fick en smäll av gubben. :-D