onsdag, maj 14, 2008

Naiva

Gravida kvinnor hängs ut på nätet, skriver Expressen, och berättar om mammor som stolt lägger ut sina gravidmagar på nätet. Alltså, jag vill inte klaga, men mammorna i artikeln var faktiskt under trettio år gamla och borde därför fått internetsäkerhetsbeteende i sig med modersmjölken (ursäkta vitsen). De borde veta att en bild på nätet automatiskt blir allmän egendom, hur mycket man än högerklicks-skyddar den eller vad som helst. Det ska väl vara synd om dem, antar jag, men jag tycker de är väldigt, väldigt naiva.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
---
Det är den gravida Britney Spears på bilden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag heter Anna Thomsson. För 5 år sedan blev jag myndig och fick börja rösta och jag har också skaffat mig barn. Internet har funnits i svenska hem i över tio år. Men det finns många små självklara saker i livet som jag ännu inte har fått lära mig! Tyck synd om mig alla, snälla, och ring polisen!!!!

Anonym sa...

Kanske detta kan vara ytterligare ett skäl varför man inte borde skaffa i väldigt ung ålder..

Först måste man lära sig hur Internet fungerar.

Personligen tycker jag att det borde vara kriminellt att lägga sina barns bilder på nätet. De har ju inte fått välja själva och det finns säkert MASSOR med glada pedos som runkar till dessa små gullungars bilder..

stationsvakt@gmail.com sa...

anonymer: Antagligen är de som lägger ut bilder på sig själv och sina ungar som jag är som bloggare. I mitt fall skriver man nåt i stundens hetta och ångrar sig sen - för att varje dag upprepa proceduren.