fredag, juni 27, 2008

Invandrare

I min Google Reader har jag en massa mappar, till exempel mappen "humor", mappen "bara konstigt" och mappen "nyheter". Mapparnas namn hjälper mig att åtminstone hjälpligt veta vad de innehåller, även om titeln inte alltid passar.



Och så har jag en mapp som jag kallar "extremer". Därinne samsas bloggare och partiers bloggar som står långt ut åt både vänster och högerkanterna - i alla fall om man jämför med den normala parti-skalan. Därinne finns också en del religiösa saker. Det är en viss övervikt åt "höger", och det beror antingen på att jag inte har hittat så många "vänsterextrema" som "högerextrema", eller också på att det inte finns så många "extrema" vänster. Jag sätter citationstecken kring ordet "extrem" här, för ingen av nämnda bloggar skulle antagligen själva kalla sig det. Jag kallar dem i alla fall för "extremer", eftersom jag måste kalla dem för något.



Nå, de "högerextrema", det är en grej jag ibland funderar över när det gäller dem, och det är ordet invandrare. Inom nämnda grupp används det ordet otroligt flitigt, på vissa bloggar går det knappt en rad utan invandrare. Men varför ligger de då så otroligt dåligt till på Google på just det sökordet? Det undrar jag. Är de diskriminerade av Google, eller bara allmänt usla på sökordsoptimering?



(Titeln på den här posten har jag förresten valt just för att se var jag själv hamnar)

---

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

stationsvakt@gmail.com sa...

Nu kan man kommentera. Bloggers nya - inbäddade - kommentarsfält verkar inte vara så bra ännu, så jag går tillbaks till det gamla.

Plastfarfar sa...

Du hänger ju på alla Gadgets och Widgets som finns, Johnny. Mina inbäddade funkar perfa.

Dock ej 'Star ratings'. Kanske lika bra det...

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Jag märkte en nackdel med att ha kommentarerna inbakade i posten, och det är att varje gång kommentarerna laddades måste ju hela sidebaren laddas. Och i mitt fall, i alla fall, blev det lite mastigt och tungrott.

Plastfarfar sa...

...som sagt.