tisdag, juli 08, 2008

Den blicken rymmer mycket

Malmökillen Armin Corhodzic var med i en pratshow på 3:an för några år sedan, berättar Sydsvenskan: "Han trodde att han skulle få uppträda med sin musik, men egentligen var temat ”Du är inte så cool som du tror”." Naturligtvis är han töntig och pinsam - som de flesta pratshowdeltagare ju är. Antagligen skulle man vara det själv om man var med.

Nåväl, så småningom hamnade klippet naturligtvis på youtube, och nyss såg jag det. I mina ögon var han inte töntigare än de flesta andra rappare/hiphopare jag har sett, men Armin insåg då i alla fall att han hade blivit ett allmänt driftkucku. Han försökte få den som lagt upp klippet att ta ner det - funkade icke. Han försökte med 3:an - funkade inte. Nä just det, det man gör på nätet får man leva med, och det har han fått lära sig nu.

Nåväl (igen), han hade en kompis med sig på pratshowen, och han var såklart rätt skeptiskt till Armins hela sätt och uppenbarelse. Och det roligaste i den här historien, tycker jag, är kompisens blick när han tittar på Armin. Sällan har man sett så mycket i en blick. Den rymmer: förundran, skepticism, förfäran, förvåning - ja allt.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

15 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, det här var riktigt kul å se!

stationsvakt@gmail.com sa...

vanja: Eller hur ... stackarn!

Martin Klasch sa...

Vad bra att han e me på ytterligare ett tv-program där showen visas samtigt som han inte vill att någon ska se't!

Jonas Barkå sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Jämfört med andra pinsamma klipp som ligger på YouTube så var det där ju ingenting.

Om han bara ignorerat det hela skulle ingen orka bry sig om ett halvår. Nu kanske folk kommer ihåg det i ett år. Berömdare än så blir man inte för att varit töntig på TV.

/ Jonas

stationsvakt@gmail.com sa...

p-e: Eller hur!! ;-)

Jonas: Precis fel taktik valde han. :-D

Lupus sa...

Jag såg nyss klippet på YouTube som Armin tydligen skäms över, men tyckte inte alls att det var märkvärdigt. Mer eller mindre liknande beteende har jag observerat hos många tonåringar. Jag tyckte bara illa om Armins så kallade kompis. En riktig kompis kritiserar inte enligt min uppfattning en inför en massa främlingar. Jag tycker verkligen inte att Armin ska behöva skämmas över vad han gjorde.

stationsvakt@gmail.com sa...

lupus: Som ung har man gjort en hel del man skulle kunna skämmas över. Som tur är fanns ingen youtube och inga pratshower när jag var ung.

Pseudonaja sa...

Nu har ju Armin och en av hans kompisar hotat killen som la upp klippen.
Det känns inte så vuxet.

Anonym sa...

ja ångrar det !och vill vidare men vissa låter mej inte gå vidare

stationsvakt@gmail.com sa...

pseudo: I den åldern är man inte vuxen. Man anar en slags panik i bakgrunden.

armintro: Ett förslag från mig till dig: Losa kepsen och de säckiga brallorna. Lägg ner nuvarande stil, helt enkelt. Börja blogga (på ett normalt bloggverktyg) om hela historien, men låt inte bitter över den; se den som en kul/sjuk grej som hände för länge sedan. Lär dig att skratta åt dig själv. Då löser sig saken.

Anonym sa...

att armin hotar killen från youtube är skitsnack de e bullshet ..ja armin är halv italiensk och har en maffia kontaker o sånt men skulle aldrig hota ..inte hans still

Pseudonaja sa...

Någon som ska försvara Armin passar på att nämna att Armin har maffia kontaker (sic)...

Den här kommentarstråden är nära att bli en självslickande glass... :-D

Anonym sa...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Anonym sa...

de med att armin o hans kompis hot han killen va ren skitsnack dom sa det bara för att smutsa ner han änu mer framför andra "hela grejen går ut på att smutsa ner han i andras ögon "killen som la upp youtube va hans kompis som är en rappare han la upp videon för att försöra hans musik krär plus smutsa ner han smart :P