lördag, juli 05, 2008

Kameran har pajat

Min kamera har pajat. Den säger "byt batteri" och stänger av sig hela tiden, och det trots att jag har köpt olika sorts batterier och provat. I morgon beger jag mig iväg till el-giganten och hör på vad de har att säga. Jag hoppas de ger mig en ny, för den kostade "bara" 990 spänn och det verkar löjligt om de skulle skicka den till nåt annat land för lagning, eller så. Det är nu jag är ledig och vill ta kort. Om inte annat så blir det intressant att se om jag kommer att hylla el-giganten imorgon kväll här i bloggen, eller och jag ska hata dem och göra allt för att hatet hamnar överst på Google.


Tills vidare får jag återanvända gamla bilder,
men på nåt vis är det ändå inte samma sak.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

10 kommentarer:

Daniel sa...

Det skulle förvåna mig om de bytte den faktiskt. De brukar ha som policy att reparera allt oavsett vad - och sen då helst även skylla på oöm behandling så att garantin förgås som plåster ovanpå såren.

"Jasså du har använt den, ja då är det ditt eget fel att den gick sönder - titta här i det finstilta"

Daniel sa...

(jag har sett för mycket på Plus)

stationsvakt@gmail.com sa...

Antimonite: Det blir lite löjligt att reparera en grej som kostar under tusen spänn. Tiden, fraktkostnaderna, materialet och kostnaderna för själva arbetet måste ju överstiga själva kameran. Plus att de för alltid har en kund som är förbannad på'rom, och kommer att göra antireklam fö'rom.

stella sweden sa...

det är ett litet helsike o inte ha någon kamera...

stella sweden sa...

...ändrade mig..det är ett stooort helsike!

stationsvakt@gmail.com sa...

stella: Jo, fram tills man inte har den längre, fattar man inte hur bra den är att ha.

Anonym sa...

Du skulle köpt den på Clas Ohlson, där brukar de vara snabba med att byta. (Nu kommer det väl någon och säger att det inte stämmer, men jag har i alla fall varit med om det flera gånger.)

stationsvakt@gmail.com sa...

Ullah: Jag har heller inga dåliga erfarenheter av Clas Ohlsson.

Plastfarfar sa...

Inte jag heller. Jag köpte en radiokontrollerad klocka på Clas O. Den första gick 13 minuter efter, den andra 5 och den tredje bara 2 sekunder. Inga problem någon gång med bytena.

stationsvakt@gmail.com sa...

pf: Heja Claes Ohlsson. :-)