söndag, augusti 17, 2008

Vad är Öppna Kanalen?

Öppna Kanalen, som jag nämnde här, är ju något man ofta stövlar över när man är på väg mot något annat. Eftersom det oftast är något riktigt skumt/märkligt på gång där går man för det mesta förbi. Jamen vad tusan ... vad är Öppna Kanalen? På deras hemsida (modernare version här) hittade jag en förklarande video. Intressant, faktiskt.



Man skulle kunna tro att saker som Öppna Kanalen tillhör en äldre och mossigare tid, men jag tror faktiskt det är tvärtom - att "amatörproducerad" tv har framtiden för sig.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Daniel sa...

Håller med. Så som SVT förargar folk med sin licens och så mycket skit som visar på reklam-tv så kan fri amatör-tv säkert ha en god framtid.

Plastfarfar sa...

Jag förvånas över att öppna kanalen alltid har så dåligt ljud, vem som än sänder.

Sitter dom och vill att man ska till sig ett budskap, så får dom väl se till att man hör vad de säger utan att behöva skruva upp ljudet så att grannarna tror att man borrar i stommen nu igen.

Byt ut ordet 'amatörproducerad' till 'hörbarhetsproducerad' så kan vi börja snacka.

...att de sällan tycks kunna ställa in skärpan kan man le åt. Men se för bövelen till att vi hör vad ni säger, är mitt budskap till amatörproducenterna.

stationsvakt@gmail.com sa...

Antimonite/pf: Precis som i bloggvärlden är det mycket "hellre än bra" där, men det är ju upp till var och en att fixa till saken. Jag läste dock på deras hemsida att:
"Vår förhoppning är att flera lokala Öppna TV-Kanaler samarbetar om en regional digital Öppen TV-Kanal i det markbundna nätet. I framtiden får vi kanske rent av se en nordisk Öppen TV-Kanal som sänder digitalt via satellit och som når hela Norden".

Anonym sa...

Är det du det här?
http://1000apor.se/content/idiots-samlade-bloggkommentarer-blir-bok

jansson sa...

Optimus tog "orden ur fingrarna" på mig. Visst fan är det Johnny det där?!

stationsvakt@gmail.com sa...

optimus/jansson: Visst är det jag. Hur hamnade jag där? :-o
Är det här början till mina fiftin minits åv fejm?