onsdag, november 05, 2008

Bjärta borgare och zombie-sossar

En artikel i Aftonbladet, där Mona Sahlin säger att hon känner ömhet inför Barack Obama, är illustrerad med bilder på partiledare ur alliansen och ur oppositionen. Det lustiga med bilderna är deras färgsättning. Fredrik, Jan och Maud ser varma och mysiga ut, nästan lite 50:tals-kolorerade, medan Mona och Lars är urblekta med en lila ton, och ger ett kallt och nästan zombieartat intryck.



Nog borde det ha gått att hitta finare bilder på Mona och Lars? Alliansbilderna är tagna från regeringens hemsida, och är de bilder man "ska" använda. Socialdemokraterna har motsvarade bilder på Mona Sahlin, mjuka och fina, men dessa har man inte valt. Undras varför.

Va, glömde jag nämna pressbilderna på Lars Ohly? Nå, de kanske är mysiga i överkant.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Martin Klasch sa...

Det är något desperat över den där nedersta bilden (om den är äkta). "Jag ska f*n visa vilken tolerant och öppen människa jag är! Egentligen mår jag rätt illa nu men, va f*n, några röster ger det väl."

Det är väl bäst att han håller sig ifrån Kuba framöver annars åker han ner i nån homosexfängelsehåla (finns ordet i SAOB?).

WV: morfin (!!!!!!!)

stationsvakt@gmail.com sa...

p-e. Nog är den äkta, den låg på V:s pressbilder.
Morfin!? Captchana blir bara bättre och bättre.

Martin Klasch sa...

:) Ja, jag borde väl tagit en screenshot så du verkligen tror mig.

stationsvakt@gmail.com sa...

p-e: Jag brukar spara och blogga om lyckade captchas.

Martin Klasch sa...

I know ;)

WV: miente

Anonym sa...

Åh shit, jag fick precis upp lite kräks i munnen. Den bilden borde inte finnas, period, än mindre bland V:s pressbilder.


/Max

stationsvakt@gmail.com sa...

Max: Men den fanns där, lita på det.