lördag, februari 21, 2009

Man kan ju fundera i alla fall

Det är så mycket om SAAB just nu, och vad som är vad och vem som gör vad och hur det står till och funkar, ja det ska jag inte ens försöka mig på att reda ut. Jag är för dåligt insatt, helt enket. Men man kan ju fundera i alla fall, även om man är super-lekman-amatör.

Jag kommenterade på bloggen schmut häromdagen. Hon skrev om att besökare hade kommit till henne genom att söka på "begagnad real doll". Lite skämtsamt (och ganska off topic) kommenterade jag att SAAB borde börja tillverka Real Dolls, och att produktionen liksom kunde ta avstamp i krockkudde-tekniken.

Nu när jag tänker på saken; kan de inte det då? Jag menar - de tillverkar ju saker, och det måste väl inte vara bilar? Kan det inte lika gärna vara sexdockor? Eller vindkraftverk i miniformat eller steadicams för amatörfotografer eller vad fasen som helst.

Det är väl bara att ta reda på vad som säljs ute i världen - saker som folk köper och som är dyra och som man själv borde kunna göra bättre och billigare eftersom man redan har en massa kunskaper, välutbildade arbetare och maskiner. Går det inte att ställa om? Tja, jag är ju verkligen super-lekman-amatör när det kommer till sånt här, men man kan ju fundera i alla fall.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , / Om SAAB: Ab, SvD, DN, SSvD

Inga kommentarer: