lördag, april 04, 2009

Ett hus, ett par prydnader och ett litet kramdjur

Ett hus inne i stan. Jag funderar på att flytta till en av de där lägenheterna med stora fönster, där på övervåningen. Men jag kan inte bestämma mig för vilken av dem - den vänstra eller den högra. Va, priset? Ingen aning. Det kan väl inte vara så dyrt väl?

Ett hus jag skulle kunna tänka mig att bo i.

Ett par prydnader på ett hus jag brukar passera. Jag funderar alltid över ögonen på dem. Ska även den högra ha ögon, men de har trillat bort? Eller ska det vara sådär tomt tro?

En prydnad på en husvägg. En prydnad på en husvägg.

Den här lille rackaren låg slängd i rännstenen. Jag räddade den upp på en mur, så den skulle synas bättre. Lite nål och tråd, och sedan en handtvätt, då blir den som ny.

Ett kramdjur.
---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

11 kommentarer:

jansson sa...

Den vänstra prydnaden blundar och det andra har ögonen öppna, är min teori.

Johnny sa...

jansson: Kan stämma.

Anonym sa...

Bara inne för att prova nya IP nummer när den nya leverantören avger ett IP nummer vid besöket som jag själv kan se men ett annat utåt för eventuell förvirring.Två fejkade IP nummer med andra ord där det för närvarande bör vara ett ryskt sådant men ett amerikanskt som bara kan ses via eventuell tredje snokande part.Snacka om förvirrande och det är ju tydligen det man ska uppnå i dessa övervakningsdagar.Men hittills ser det bra ut med full fart hela tiden.Angående bilden så är bägge chockade över att bo i Sverige.Ha det gott.

NetRunner

Petronella sa...

..och nu till ämnet:

Jag tror precis som jansson att den vänstra blundar och den högra har öppna ögon. Jag har använt mig av logisk slutledning.

Ledtråd: Kolla munnarna!

Puss och kram från Ptreonlenna

Johnny sa...

netrunner: Chockade var ordet.

petro: Puss på're själv. Hade jag haft ett par pingisbollar kunde jag ha stoppat dit dem, det brukar jag tänka.

Petronella sa...

Ååh kan du inte göra det snälla snälla! Och fota och lägga ut på bloggen.

Måla pupiller på dom först är mitt tips. Tänk va fint det kunde bli (du får givetvis göra det nattetid så ingen ser dig, det skulle ju vara försmädligt!)

Rvs! sa...

...fick för mig att bilderna var PS:ade.

Anyways, den översta bilden, huset, eller om det är området, ser ut som huset där "portvinsgumman" bor, i en av de tidigare Beck-filmerna!

Anonym sa...

Bli inte ledsen nu ... men den där typen av ateljér är det svårt för att inte säga omöjligt för vanliga dödliga att få kontrakt på. Eller köpa för den delen då de sällan kommer ut på öppna marknaden.

Johnny sa...

petronella: Bra ide, men de sitter lite högt sådär, så jag vet inte om jag når.

rvs: henne minns jag inte, men de tidiga beckisarna börjar bli rätt till åren gångna nu ju.

anonym: Då tar jag lägenheterna med våld! :-D

Erik sa...

kramdjuret: hej! otroligt! min dotter ida har en sån groda sen hon är ett. (nu är hon sju) och grodan heter alex. rädda den där!! dom är kanske bröder?! hej!

Johnny sa...

Erik: Jag lade upp den på en mur så att den skulle bli hittad av ägaren - och bli räddad. :-)