fredag, april 10, 2009

Långfredagsbildspel

Åtminstone förr var det så, att långfredagen skulle vara en tråkig dag. Man skulle lida såsom Jesus led på korset, så att säga. Men jag misstänker att folk inte orkar med en hel dags tristess nu för tiden, så jag ska hjälpa till. Jag ska komprimera tristessen till endast ca 7 minuter.

Jag fotade mig fram på vägen mellan jobbet och centralen igår, och idag lade jag ihop bilderna till ett bildspel. Medan jag betraktade dem på skärmen pratade jag in i kamerans mikrofon, och det pratet lade jag ovanpå bildspelet.

Om du följer mig på vägen mot centralen kan du efteråt med gott samvete hävda, ifall nån skulle klaga, att du minsann har upplevt tristess idag. Är du döv, du som eventuellt tittar, så missar du inget, för mitt prat är bara beskrivningar av bilderna. Vill man se bildspelet i helskärmsformat trycker man på den lilla symbolen nedtill på filmrutan.

Glad påsk.


---
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Plastfarfar sa...

Jag brukar aldrig se nätvideor längre än kanske två minuter. Den här såg jag hela. Sträck på dig.

Annars rökte Ferlin pipa och inget annat.

Johnny sa...

pf: Tack så mycket. :-)
Men visst var det väl cigarett?

Plastfarfar sa...

Nix

ab sa...

Jaha, jag har ännu tråkigare för jag kan inte ens se filmen. Jag brukar hypnotisera folk att lägga ut sina filmer på youtube istället så jag slipper se den där hånfulla skylten om Flash 9, men så tråkigt vill du kanske inte ha det? ;)

ab sa...

Trevligt wv: Caressed.

sangvinisk sa...

Så mysigt du har på väg hem från jobbet. Trots alla mina år i sthlm har jag inte vetat om den lilla bron under djurgårdsbron. Men nästa gång får jag kolla in den själv. Inte heller jag är så förtjust i bergochdalbanor men den där vill jag ju nästan testa. F.ö får man en grym hemlängtan efter att sett din film. Tack för en förgylld långfredag Johnny.

Johnny sa...

pf: Hmmm ...

ab: Men varför uppdaterar du inte till flash (det är väl 10 nu)?

sangvinisk: Tack själv. :-) Glad påsk.