söndag, augusti 23, 2009

Plåtat

Jag plåtade lite på väg hem igår natt. Det gör jag förvisso ofta när jag råkar har batterier i kameran. De flesta bilder jag tar kollar jag bara på en enda gång innan de för alltid glöms bort. Vissa andrar postar jag i bloggen.

Jag kan tycka att det är lite synd att de som glöms bort gör det, eftersom de ibland ändå - i mina ögon - "har något". Som den här bilden, till exempel. Vad den "har" vet jag väl egentligen inte, men det kändes som att den hade det. Så jag lägger upp den här.


---
Läs även andra bloggares åsikter om

12 kommentarer:

Blogge Bloggelito sa...

Den har brus…

Johnny sa...

BB: :-D Ja, det har du rätt i. :-D

Susanne sa...

Förutom brus har den reflexer och så har den ett framtida möte som kanske slutar med en krock mellan generationer. Det tycker jag ser spännande ut.

Länge sedan jag kommenterade hos dig kom jag på. Nu var det dags.

Johnny sa...

Susanne: Ja det var verkligen ett tag sedan; hej hej. :-)

Elisabet sa...

Och här är en som tycker om såna bilder. Där egentligen ingenting händer, men det gör det ju ändå.

P-E Fronning sa...

Om den besitter någon storhet som fotografi låter jag vara osagt, däremot illustrerar den det otroligt irriterande fenomenet med idioter som ställer sig mitt framför dörren så att avsigande inte kommer av. Jag avskyr detta! Korkat eftersom det sinkar av- och påstigningsproceduren och j*vligt ohyfsat! Tyvärr är det mest yngre som håller på med detta men inte endast. Jag frågar mig om man håller på så i andra länders tunnelbanesystem, i de jag besökt så har jag inte observerat detta. I detta och i många andra sociala situationer blir det tydligt att vi svenskar tycks sakna ett allmänhyfs. Det finns naturligtvis rötägg på andra håll men... jag blir beklämd. Jag är medveten att jag låter som en gnällspik :(( men det står jag för.

Du ser, Johnny, ditt foto hade förmågan att sätta i gång en mindre tirad. ;)

DMD sa...

Precis. Den visar att en idiot måste gå på tåget före dörrarna i princip har öppnats!

Johnny sa...

Elisabet: Ju mindre som händer på en bild kanske längre "håller" den, kan man tänka.

p-e: Du låter som en av mina söner, som gick förbi när jag la in bilden. Ha fattade inte varför bilden var speciell, men han störde sig enormt på dessa trängare. :-)

DMD: Det är kriget om fönsterplatserna.

P-E Fronning sa...

Ja, inte hade jag förväntat mig annat än att du uppfostrat din avkomma till vettiga varelser. Synd bara att du inte har ännu flera avkommor. Hellre att Johnny har avkommor än åkommor.

Johnny sa...

p-e: jag har faktiskt 3 avkommor - och säkert otaliga åkommor.

P-E Fronning sa...

Jo, jag hade nog förstått att du har tre, men det räcker liksom inte. Du ska befolka världen! (och T-banan) ;)

Johnny sa...

p-e: Tre barn är över snittet, så nu får andra sätta igång att avla avkommor. :-)