söndag, augusti 23, 2009

Jag - en kaftanman

Slutet på den här sommarn har artat sig till att bli en riktig kaftan-sommar för mig. Jag hade ju länge gått och haft tankar på att 'kaftan, det vore plagget för mig det', och omsider tillverkade jag ju en av ett påslakan. Nå, inte långt efter det kom jag i besittning av en äkta sådan, en långärmad, och den har jag kört med. Ett perfekt hemmaplagg, men tyvärr något stickigt. Men se på fan då, igår kom brorsan med en försenad födelsedagspresent till mig - en kaftan i ett betydligt mjukare material. Den är kortärmad, och han köpte'n i Tunisien.Och den har jag på mig nu när jag sitter och skriver detta. Jamen fatta hur skönt det är att när man har varit ute komma hem och slänga av sig kläderna och krypa in i en sån här. Och jag vet, jag ser löjlig ut (turbanen satte jag på mig för att om möjligt ta udden av löjlighetseffekten), men det är ju inte som att jag skulle gå ut klädd så här ändå. Men som hemmaplagg - superskönt.

Och på tal om födelsedagspresenter förresten, så var Paola här igår och gav mig ett akvarium: nu blir det snart en räka!
---
Läs även andra bloggares åsikter om ,
---

9 kommentarer:

Elisabet sa...

Hahahaha .. du är bara UNDERBAR! Ibland när jag ser bilder från män från Pakistan och Indien och såna länder, då tänker jag att ... men gud, så härligt att vara klädd på det viset, att liksom bara ha en stor särk på sig!
På riktigt, alltså.

Så jag förstår dig till fullo.

Och sen GAPSKRATTAR jag här i min ensamhet när jag låter tanken löpa fritt .., och för min inre syn ser dig komma till jobbet - inte i uniform som vanligt - utan i detta .-)

Ack, hade man då fått vara en fluga på väggen!

Mian sa...

Fräscht!
Snyggt!
Praktiskt!
och en smula modigt!

Terra sa...

Den nya ser ut som en gammeldags nattsärk. Men, jag är förövrigt stum av beundran.

Anonym sa...

Taliban?!
M v h Molly Ginger. :-)

Johnny sa...

Elisabet: Om jag kom klädd så till jobbet skulle de nog tro att jag snudd på hade försovit mig, och därför kommit i nattskjortan. Sen skulle de undra varför jag sov i nattskjorta så här års. :-)

Mian: Ja ja kan bara hålla med. :-)

Terra: Med ett bälte på den långärmade är jag ju dessutom redo för lajv när som helst. :-)

Molly: Nä, kaftanman. :-)

Arg son a.k.a Skogasbajare sa...

Förfan pappa -.-

Johnny sa...

Skogåsbajare: Man kan inte välja sina föräldrar, hehe. :-)

Arg son a.k.a Skogasbajare sa...

Och man kan inte hindra sin son att sno whiskey från pappan när denne vet vart den är!

Johnny sa...

Sjogasbajare: Så är det. :-)