måndag, september 14, 2009

Night Vision

Jag är fortfarande precis lika förkyld som jag var för ett par timmar sedan, och eftersom jag är bloggare känner jag att alla måste delges denna viktiga information. Istället för att diska och städa och allt det där sitter jag och försöker (medelst Photoshop) att få till bilder så att det ska se ut som vore de fotade genom en natt/mörker-kikare.Det finns en massa tutorials därute, var och en av olika fason, och så finns det färdiga actions att ladda ner. Vill man slå ihjäl några minuter sätter man ihop en egen action. Problemet är egentligen inte hur man gör - utan hur det ska se ut.

Hur många har egentligen haft en sån kikare på sig, och själv testat? Inte jag i alla fall. Man vet bara på ett ungefär hur det ska se ut. Finns det något rätt och fel förresten? Som bilden här ovan, till exempel, eller den på min räka ... ser de "rätt" ut?

(Lyssnar på Spotify just nu)
---
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Ullah sa...

Vi bloggläsare bara sitter och väntar på varje nyhetsbulletin angående din hälsa. Hoppas det blir roligare nyheter snart.

Paradigm sa...

Du kan ju alltid köpa en mörkerkikare och göra det på riktigt. Funderar allvarligt på det själv. Den här kostar bara några tior:

http://cgi.ebay.com/EyeClops-Night-Vision-Infrared-Stealth-Goggles-NIB_W0QQitemZ320422862404QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9ab0de44&_trksid=p3286.c0.m14

PS Din ordverifiering blev acess. Det är nästan kusligt om det slumpar sig så. Gjorde en PrintScreen att skicka till Mulder och Scully.

Johnny sa...

Ullah: Jag får väl erkänna att jag möjligen överdriver lite. ;-)

Paradigm: http://www.lotten.se/ brukar samla på sig såna.

Ellis sa...

Klart det är viktig information! =)

Hälsar Ellis - som på två veckor (eller hur länge sen det nu är jag flyttade hit) inte hittat ett endaste hål i Lund! Konstigt, var ordet.

Johnny sa...

Ellis: Hålen kommer när man inte letar. På sistone har jag inte hittat ett enda hål.